Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τζιμπούρ: Στο Μουντιάλ θα δείξω τι αξίζω

Η αυτοπεποίθηση ποτέ δεν λείπει από τον Τζιμπούρ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ράφικ Τζιμπούρ περιμένει να μάθει αν αγωνιστεί στην ΑΕΚ, ενώ δήλωσε σίγουρος για την θέση του αποστολή της Αλγερίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο επιθετικός της “Ένωσης” που πρόσφατα ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα μίλησε εκτός των άλλων και για το επεισόδιο που είχε πέρυσι με τον Νάτσο Σκόκο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “ΒήμαΜΕΝ”.

 
“Το μεγαλύτερο μειονέκτημά μου είναι η επικοινωνία. Δεν γνωρίζω από διπλωματία, μόνο από ένστικτο. Όταν δω κάτι στραβό, θέλω να το πω, δεν αντέχω να το αφήσω να αιωρείται. Κι αυτός μάλλον ήταν ο λόγος που έμεινα μακριά από τα γήπεδα τους τελευταίους μήνες. Δεν είσαι συμπαθής αν μιλάς. Πάντως, αν απομακρυνθείς από τη δουλειά, καθαρίζει το μυαλό σου.

Δεν ξέρω τι θα γίνει με το ποδοσφαιρικό μου μέλλον. Επέστρεψα στις προπονήσεις της ΑΕΚ και περιμένω να δω αν θα παίξω μέχρι το τέλος της χρονιάς. Οι παρεξηγήσεις είναι μέρος του παιχνιδιού, αν και στην ομάδα το παρακάναμε πέρυσι. Η ομάδα είναι παρεξηγημένη, ο Ντέμης το ίδιο, όπως κι εγώ».

Με κατηγορούν ότι είμαι αλήτης. Κανείς δεν ρώτησε τη δική μου εκδοχή. Με καταδίκασαν ερήμην. Πλακώθηκα στο ξύλο με τον Νάτσο Σκόκο. Δεν είμαστε κολλητοί, αλλά μιλάμε, έχουμε σχέσεις. Γιατί ξέρει ότι εκνευρίζομαι όταν μου φέρονται άσχημα.

Για να παίξεις ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις αγάπη. Τρέλα στα μάτια. Ξέρω πολλούς παίκτες που δεν την έχουν. Θέλουν μόνο να τελειώσουν την προπόνηση και να πάνε για καφέ. Εγώ δεν είμαι έτσι. Είναι το πάθος μου, αλλά δεν θα αφήσω να αλλάξει την προσωπικότητά μου. Δεν είμαι κάλπικος. Και στη Γ’ Εθνική να παίζω το προτιμώ από το να συμβιβαστώ με αυτά τα στρεβλά που έβλεπα. Τα λεφτά δεν είναι το θέμα. Έχω λεφτά, ας έχω και κούτελο.

Εγώ είμαι Αλγερινός. Θα αναγεννηθώ, θα παίξω ξανά ποδόσφαιρο, ίσως στην Ελλάδα, ίσως αλλού. Θα παίξω στο μουντιάλ και θα αποδείξω ποιος είμαι. Πάντα έτσι γίνεται”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε