Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τζιμπούρ: Ζω τις καλύτερες μέρες της καριέρας μου

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Την άποψη πως έχει ταιριάξει τέλεια στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Αλγερινός επιθετικός που μίλησε για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και την φιλοδοξία του να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Ράφικ Τζιμπούρ στην αλγερινή εφημερίδα “Le Buteur”:
 
Για την έως τώρα πορεία του στον Ολυμπιακό, σχολίασε: “Ζω τις καλύτερες μέρες τις ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Οφείλω να ομολογήσω ότι έχω ταιριάξει τέλεια στον Ολυμπιακό. Η ομάδα έχει μια συγκεκριμένη τακτική, που μου πάει και συνεργάζομαι τέλεια με τους συμπαίκτες μου”.
 
Για το αν είχε χάσει την αυτοπεποίθησή του στην ΑΕΚ: “Ποτέ δεν έχασα την αυτοπεποίθησή μου. Τώρα με βοηθάει πολύ ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα και γι’ αυτό σκοράρω συχνά. Σίγουρα, κάποιες φορές μετράει και η ρέντα και πάντα υπάρχουν κάποια διαστήματα που ένας επιθετικός μπορεί να πετυχαίνει γκολ”.
 
Για την καλή συνεργασία που έχει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε: “Ισχύει, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Παίζω σε μια μεγάλη ομάδα, η οποία έχει πολύ κόσμο που την ακολουθεί παντού και τη βοηθάει να φτάνει στις νίκες. Μου δίνονται περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχω γκολ, ενώ έχω και πολύ ποιοτικούς συμπαίκτες”.
 
Για τους στόχους που έχει με τον Ολυμπιακό: “Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Είμαστε ο Ολυμπιακός και γι’ αυτό πάμε να κερδίσουμε όλα τα τρόπαια στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη θέλουμε να κάνουμε μια πορεία όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπή”.
 
Για το αν έχει φιλοδοξία να αναδειχθεί σε πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος: “Είμαι σέντερ φορ και θέλω να πετύχω τα περισσότερα γκολ. Προτεραιότητα όμως έχει πάντα η ομάδα. Είμαι αυτός που συνήθως έχει την τελευταία προσπάθεια με τη μπάλα, αλλά δεν συμφωνώ ότι ένας επιθετικός πρέπει να είναι εγωιστής, όπως λέγεται”.
 
Για το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες: “Από τον Ιανουάριο είχα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών. Απλώς, είχαμε πει με τον πρόεδρο να ξανασυζητήσουμε για βελτιωμένες αποδοχές, εφόσον πάω καλά. Ευτυχώς, όλα κύλησαν πολύ ωραία”.
 
 
Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον γαλλικών ομάδων: “Προς το παρόν, σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά όποιος δεν έχει φιλοδοξίες… πεθαίνει. Είμαι 27 ετών και αν υπάρξει κάτι πολύ καλό, θα δούμε τι θα γίνει…”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε