Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τζιμπούρ ο… νέος Μιραλάς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός παρά το ότι έχει διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αξιώνει περισσότερα χρήματα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αρχίζει να… χάνει την υπομονή του.

Προτάθηκε ο Μουντάρι στον Ολυμπιακό!

Αρχικά ήταν ο Πάρντο, ακολούθησε ο Μιραλάς και πλέον ήρθε η σειρά του Τζιμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός αν και υπέγραψε το Γενάρη συμβόλαιο 2,5 ετών ζήτησε ραντεβού με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και αξίωσε περισσότερα χρήματα.

Εν ολίγοις θέλει τα λεφτά που πήρε ο Μιραλάς μιας και θεωρεί ότι είναι ισάξιος του Βέλγου και αυτό πρέπει να φανεί και στα χρήματα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που όπως αναφέρει ο Πρωταθλητής, με το ζόρι δέχτηκε να συζητήσει με τον Τζιμπούρ έχει εκνευριστεί με τους παίκτες που συνεχώς ζητούν περισσότερα λεφτά και δεν αποκλείεται να την “πληρώσει” ο Γαλλοαλγερινός για να κοπεί ο… βήχας και σε όποιον άλλον θελήσει να ακολουθήσει την ίδια τακτική.

Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων φαίνεται να μην έχει πρόβλημα να πουληθεί ο Τζιμπούρ και να αποκτηθεί επιθετικός που θα κάνει μεγαλύτερο “κλικ” στον κόσμο.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε ανατροπή και στο θέμα Πάρντο. Ο Βελγοισπανός πορτιέρο φαίνεται ότι έχει καταλάβει το λάθος του και αναμένεται να ζητήσει συγγνώμη για τη στάση του και να δεχτεί το συμβόλαιο που του προσέφερε ο Ολυμπιακός. Άγνωστο παραμένει το αν οι ερυθρόλευκοι έχουν διάθεση να δεχτούν τη συγγνώμη του παίκτη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε