Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τζόλε: “Η ομάδα ανανεώθηκε και θέλει χρόνο”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού χαρακτήρισε καλό το ξεκίνημα των “ερυθρόλευκων” στο πρωτάθλημα και αποκάλυψε ότι στο μέλλον πιθανότατα να ακολουθήσει την προπονητική.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για τον φετινό Ολυμπιακό, τον Άλμπερτ Ριέρα και τους μελλοντικούς στόχους του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζόρτζεβιτς:

Για τον Ολυμπιακό: «Έχει ξεκινήσει αρκετά καλά, με θετικά αποτελέσματα, εκτός από την πρώτη αγωνιστική που γύρισε ανάποδα το ματς. Ο Ολυμπιακός δημιουργεί ομάδα κι αυτό δεν γίνεται σε 2-3 μήνες, ειδικά από τη στιγμή που φέτος ήρθαν 15 καινούργιοι παίκτες. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες και θέλουν χρόνο, όπως άλλωστε και ο Βαλβέρδε, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα λίγες μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Θέλει χρόνο να προσαρμοστεί και να γνωρίσει περισσότερα πράγματα».

Για το αν υπάρχει σύγκριση  με την ομάδα που αγωνιζόταν με την τωρινή:
«Δεν είναι ωραίο να συγκρίνεις ποια ομάδα είναι καλύτερη ή χειρότερη. Τότε είχαμε αρκετούς παίκτες που ήταν πολύ καιρό στην ομάδα, ενώ τα τελευταία χρόνια και στην προηγούμενη φορά του Βαλβέρδε ήταν πιο έμπειρη. Από εκεί και πέρα έγινε μεγάλη ανανέωση, πράγμα καλό για την ομάδα αφού το χρειαζόταν».

Για το μέλλον: «Άφησα έναν χρόνο να κυλήσει για να ξεκουραστώ και να απολαύσω την οικογένειά μου. Από εδώ και πέρα έχω στόχο να τελειώσω προπονητική και μάνατζερ. Από την άνοιξη θα αρχίσω σεμινάρια στη Σερβία γιατί θέλω να έχω αυτά τα χαρτιά και από κει και πέρα βλέπουμε».

Για τον Άλμπερτ Ριέρα: «Έχει προσφέρει ο Ριέρα. Η στατιστική αποτελεί ένα κριτήριο και μετράει πλέον στο ποδόσφαιρο. Έχει σκοράρει, έχει ασίστ κι όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι, είναι πολύ καλός παίκτης, ο οποίος δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο που μπορεί. Θέλει ακόμα χρόνο προσαρμογής. Και σε άλλες ομάδες γίνεται αυτό, είναι ανάλογα τον ποδοσφαιριστή».

Ο γρήγορος χαφ, ο Μανιάτης και οι αποχωρήσεις

Προπονήθηκε ο Γκαλίτσιος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε