Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τζον Χένρι: “Η Λίβερπουλ είναι δική μου”

O Tζον Χένρι δηλώνει σίγουρος για την αγορά της Λίβερπουλ, ΦΩΤΟ REUTERS.

Πεπεισμένος ότι η αγγλική ομάδα σύντομα θα περάσει στην κατοχή του, εμφανίστηκε ο Αμερικανός επιχειρηματίας. Το απόγευμα “απελευθερώνεται” ο σύλλογος.

Το Ανώτατο δικαστήριο του Λονδίνου αποφάσισε υπέρ των “κόκκινων” και αναγκάζει το δικαστήριο του Τέξας να άρει, μέχρι τις 6 το απόγευμα, τον περιοριστικό όρο υπέρ των Χικς και Τζιλέτ, ώστε να προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών στον Τζον Γ. Χένρι.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα, λοιπόν, για τους δύο Αμερικανούς που έφεραν σε αδιέξοδο τον ιστορικό σύλλογο. Μάλιστα, στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, εκφράζεται η ικανοποίηση για το αίσιο τέλος της υπόθεσης που θα σημάνει την βιωσιμότητα του συλλόγου.

“Οι ανεξάρτητοι διοικούντες τη Λίβερπουλ είναι ευτυχείς με το πόρισμα του Τζάστιν Φλόιντ από το Ανώτατο δικαστήριο, το οποίο απαιτεί τώρα από τους Χικς και Τζιλέτ να αποσύρουν τον περιοριστικό όρο στο δικαστήριο του Τέξας μέχρι τις 6 το απόγευμα. Είμαστε χαρούμενοι που κάνουμε άλλο ένα σημαντικό βήμα προκειμένου να ολοκληρωθεί η πώληση της ομάδας”.

Χθες το βράδυ, πάντως, ο ιδιοκτήτης των Red Sox, που έχει καταθέσει πρόταση 300 εκ. λιρών, εξέφρασε την σιγουριά του ότι το θέμα είναι “τελειωμένο” και ότι σύντομα θα είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Εκπρόσωπος του επιχειρηματικού ομίλου του Χένρι, δήλωσε ότι: “Οι Χικς και Τζίλετ προσπαθούν να κάνουν μια προσπάθεια…μέσα από τον “τάφο”, αλλά δεν θα τα καταφέρουν”.

Ο Χένρι είναι ο μοναδικός υποψήφιος αγοραστής, καθώς ο επιχειρηματίας από τη Σιγκαπούρη, Πήτερ Λιμ, που είχε επίσης καταθέσει πρόταση για την αγορά της Λίβερπουλ, απέσυρε την προσφορά του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε