Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τζόρτζεβιτς: Ο Βαλβέρδε εξελίσσεται

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Ουκρανία αλλά και την συνολική παρουσία των “ερυθρόλευκων”΄την φετινή σεζόν μίλησε ο Πέρντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Και στα χιόνια και στα κρύα “ερυθρόλευκη” κυριαρχία

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το χθεσινό διπλό (0-1) του Ολυμπιακού στο Χάρκοβο σε βάρος της Μέταλιστ:
«Περίμενα πιο δύσκολο το παιχνίδι. Βέβαια ο Ολυμπιακός έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του και πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα. Υπήρχε δυσκολία να κρατήσει την μπάλα στο κέντρο, δυσκόλευε και ο κακός αγωνιστικός χώρος τις προσπάθειές τους να έχουν μεγαλύτερη κατοχή. Το πιο σημαντικό είναι ότι κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Αν ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να το κλειδώσει. Με Μιραλάς και Τζεμπούρ. Μπορούσαν να σιγουρέψουν τις φάσεις για να βάλει και δεύτερο γκολ ο Ολυμπιακός. Θα πήγαινε με εντελώς διαφορετική ψυχολογία στη ρεβάνς. Η οποία θα είναι δύσκολη. Σε πιο καλό γήπεδο, ειδικά για τους Βραζιλιάνους και τους Αργεντινούς της Μέταλιστ που θα τους δώσει μεγαλύτερη ταχύτητα».

Για τη δουλειά του Ερνέστο Βαλβέρδε και το μέταλλο που έχει αποκτήσει η ομάδα:
«Είναι ένας προπονητής που δουλεύσει σωστά, είναι οργανωμένος, εξελίσσεται. Η ομάδα αυτή τη στιγμή μοιάζει πιο ώριμη, πιο σίγουρη, έχει αυτοπεποίθηση, καλούς παίκτες. Είναι και στους τρεις στόχους. Κάτι που ασφαλώς αποτελεί επιτυχία και του προπονητή, εκτός από των παικτών και της διοίκησης. Το μόνο που θα μπορούσε να βελτιώσει είναι να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Σημασία όμως έχει ότι παίρνει θετικά αποτελέσματα και είναι μέσα σε όλους τους στόχους».

Για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός:
«Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις. Όσο πιο μακριά φτάσει, τόσο το καλύτερο. Και οι τρεις στόχοι είναι σημαντικοί. Ξέρουμε ότι στο Europa League υπάρχουν τρεις-τέσσερις αντίπαλοι πολλοί υψηλού επιπέδου. Ωστόσο παίζει σε υψηλό ρυθμό και δεν βλέπω γιατί να μην αντέξει».

Για τον ποδοσφαιριστή που κάνει τη διαφορά: «Σίγουρα όταν παίζει ο Ιμπαγάσα έχει άλλη συμπεριφορά η ομάδα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλές λύσεις, η αμυντική γραμμή τα πηγαίνει πολύ καλά και το κέντρο. Οι τρεις γραμμές είναι σε καλό επίπεδο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε