Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Τζώρτζογλου και Χατζηαποστόλου έστησαν… στον τοίχο τον Πιλάβιο

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS
Ευθεία επίθεση κατά του προέδρου της ΕΠΟ και από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκου Τζώρτζογλου. Την παραίτηση του Σοφοκλή Πιλάβιου από την προεδρία της ΕΠΟ ζήτησε στην ομιλία του στην έκτακτη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας!
 
Σε μία απίστευτη και χειμαρρώδη ομιλία, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου έκανε ευθεία επίθεση προς τον Σοφοκλή Πιλάβιο, λέγοντας του χαρακτηριστικά πως “… η πορεία σας μοιάζει σαν τρελό φορτηγό με τα φρένα σπασμένα που λέει και ο Γιάννης Πάριος σε μία κασέτα. Χαμογελάτε ε; Το πιάσατε το υπονοούμενο με την κασέτα; Έχετε και σεις σχέση με κασέτα κύριε Πιλάβιε. Έχετε και σεις τα σουξέ σας”.
 
Ενώ στην συνέχεια τόνισε πως “… ξέρετε τον τίτλο του σουξέ; «Τι ορισμός είναι αυτός; Θα τρελαθώ, θα τρελαθώ». Σε στίχους Αχιλλέα Μπέου, μουσική Σοφοκλής Πιλάβιος, ενορχήστρωση Πραξιτέλης Ζαχαριάδης”.
 
Σκληρή επίθεση προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ εξαπέλυσε και ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, ζητώντας την παραίτηση του. “Είστε λίγος, παραιτηθείτε”, η προτροπή του προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας
 
“Η πορεία σας κύριε πρόεδρε μοιάζει με τρελό φορτηγό με τα φρένα σπασμένα. Το λέει και ο Γιάννης Πάριος σε μια παλιά κασέτα. Είπα κασέτα και δεν ξέρω αν πιάσατε το υπονοούμενο, διότι έχετε κι εσείς τις κασέτες σας, έχετε κι εσείς τα σουξέ σας κύριε Πιλάβιε. Το σουξέ το δικό σας έχει τον τίτλο: “Τι ορισμός είναι αυτός; Θα τρελαθώ, θα τρελαθώ! Σε στίχους Αχιλλέα Μπέου, τραγούδι: Σοφοκλής Πιλάβιος, ενορχήστρωση: Ζαχαριάδης””, τα λόγια του κ. Τζώρτζογλου.
 
Αφού διάβασε όλη τη συνομιλία Μπεόυ-Πιλάβιου που περιέχεται στη δικογραφία, συνέχισε λέγοντας:
 
“Στον Αχιλλέα Μπέο πρόσφατα επιβάλετε τέσσερα χρόνια αποκλεισμό για δυσμενείς κρίσεις και τέσσερα χρόνια απαγόρευση συμμετοχής στο χώρο του ποδοσφαίρου. Τώρα όμως το κάνατε που είναι στη φυλακή. Προηγουμένως δεν θα βάζατε ούτε ένα μήνα. Πείτε μου αυτός ο διάλογος σε ποια χώρα μπορεί να ειπωθεί. Να υπάρχει πρόεδρος ομοσπονδίας που να συμμετέχει σε τέτοιο διάλογο. Σε ποια χώρα δεν θα είχε παραιτηθεί. Εσείς κ. Πιλάβιε δεν ‘έχει ιδέα τι σημαίνει η λέξη ευθιξία. Την ίδια μέρα που σας απειλεί ο Μπέος, τον συναντήσατε μαζί με άλλους για την καταπολέμηση της βίας. Την ίδια ημέρα! Εσείς θα λύσετε το πρόβλημα της βίας; Είστε πολύ λίγος. Σας ρωτάω γιατί τόση αυστηρότητα στον Ιωνικό που τον υποβιβάσατε, γιατί δεν τιμωρήσατε και τον ΟΦΗ; Θα σας πως εγώ. Γιατί είχατε παρανομήσει και δεν είχατε τα κότσια να τον υποβιβάσετε, όπως δεν κάνατε το ίδιο με τον Αλέξη Κούγια, διότι έχει κι αυτός ένα σουξεδάκι. Αυτά που συμβαίνουν όμως σύντομα θα τα μάθουν κι άλλοι εκτός Ελλάδας”.
 
“Ευτυχώς που παίζει στα πλέι-οφ ο ΟΦΗ, γιατί αλλιώς θα είχες έρθει με Καλάσνικοφ”, το σχόλιο του Σοφοκλή Πιλάβιου με την ολοκλήρωση της ομιλίας του Κρητικού παράγοντα, ενώ αίσθηση προκάλεσε η ατάκα του: “Η ΕΠΟ δεν είναι μέρος του προβλήματος, αλλά στέκεται απέναντι στο πρόβλημα! Να το λύσει θέλει η ΕΠΟ. Εμείς αναστείλαμε τη λειτουργία του ποδοσφαίρου για να στείλουμε ένα μήνυμα που ελήφθη και έπιασε τόπο. Στην Ελλάδα χρειάζεται φοβέρα γιατί δεν έχουμε να κάνουμε με αγίους. Κλείσαμε την ΕΠΟ για να ανοίξουμε τη δίοδο της αξιοπιστίας”.
 
Για τις πλαστογραφίες είπε: “Προσπελάσαμε τα εμπόδια, τα στείλαμε όλα στον εισαγγελέα”.
Για τις αδειοδοτήσεις σχολίασε: “Πρώτος εγώ είχα πει πως τα κριτήρια έπρεπε να είναι πιο ελαστικά. Ήρθε η UEFA και δεχθήκαμε την εισήγησή της”, ενώ για τις προσφυγές ομάδων στα πολιτικά δικαστήρια, υποστήριξε πως θα έπρεπε να έχει παρέμβει η Λίγκα, αλλά τελικά η ΕΠΟ έδωσε λύση και σε αυτό.
 
Τέλος, προανήγγειλε πως από την επόμενη σεζόν στα παιχνίδια Κυπέλλου θα υπάρχουν πέντε διαιτητές.
 
“Είστε λίγος, παραιτηθείτε…”
 
Εκτός του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, όμως, ευθεία επίθεση εναντίον του Σοφοκλή Πιλάβιου εξαπέλυσε και ο Βασίλης Χατζηαποστόλου. Ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ χαρακτήρισε ανεπαρκή και ανίκανο να ανταπεξέλθει τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και τον κάλεσε -γι’ αυτό το λόγο- να παραιτηθεί άμεσα:
 
“Για τις πλαστογραφίες υπήρξε επιλεκτική επίλυση του προβλήματος, με βάση μικρά ή μεγάλα συμφέροντα σε βάρος της νομιμότητας. Αν κάθε ομάδα είχε πρόεδρο τον Κούγια, δεν θα είχε πέσει καμία; Ο Κούγιας είναι ο πιο έξυπνος Έλληνας; Γι’ αυτό έβγαινε κάθε τρεις και λίγο και έλεγε καλά λόγια για σας, κ. Πιλάβιε; Σας θυμίζω ότι δεσμευτήκατε ότι θα τον καλέσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας γι’ αυτό που είπε ότι ο Τσακογιάννης έστηνε παιχνίδια με την ΚΕΔ και με υπαλλήλους της ΕΠΟ”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηαποστόλου και συνέχισε:
 
Σας ρωτώ: Γιατί αποζημιώθηκε ο υπάλληλος της ΕΠΟ, ο οποίος απολύθηκε λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο; Δεν απολύθηκε με υπαιτιότητά του; Όλοι γράφουν για «παράγκα Νο2». Εγώ ρώτησα τον κ. Τεροβίτσα αν συνεργάζεται με την «παράγκα», ρώτησα και τους συμβούλους. Όλοι μου είπαν «όχι». Αλλά βγήκαν οι συνομιλίες και ακούγεστε εσείς, κ. πρόεδρε, να μιλάτε για τους διαιτητές με τον Α.Μ. Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει και να φαίνεται τίμια, κ. πρόεδρε. Γι’ αυτό το καλύτερο θα ήταν να παραιτηθείτε. Όσο παραμένετε, μόνο καλό δεν κάνετε. Δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε