Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Δεν αλλάζω τίποτα – Έτσι θα πάρουμε το πρωτάθλημα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σίγουρος πως έχει διαλέξει τον σωστό δρόμο για να φέρει τον τίτλο και πάλι στον Πειραιά, εμφανίστηκε με γραπτή του δήλωση ο Βάσκος τεχνικός.

Με μία κίνηση που δεν συνηθίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στέλνοντας γραπτή δήλωση έκανε ξεκάθαρο πως δεν θα αλλάξει το αγωνιστικού στυλ του Ολυμπιακού, δηλώνοντας παράλληλα πως έτσι θα κερδίσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η δήλωση του Ερνέστο Βαλβέρδε:

“Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί πάντα να κερδίσει και αυτό μας υποχρεώνει να έχουμε έναν επιθετικό τρόπο παιχνιδιού και παράλληλα ένα καλό αμυντικό παιχνίδι. Αυτά δημιουργούν ρίσκο, το οποίο εμείς γνωρίζουμε ότι υπάρχει σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά αυτό είναι το αγωνιστικό μας στυλ και δεν θα το αλλάξουμε, καθώς αρέσει και στους φιλάθλους μας.
Χάσαμε έναν αγώνα στις λεπτομέρειες, αλλά το σημαντικό είναι ότι εμείς μπήκαμε από το πρώτο λεπτό στο γήπεδο για να κερδίσουμε το παιχνίδι, χωρίς να μας ανησυχεί το περιβάλλον αλλά και ο αντίπαλος.
Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού που έχουμε και με αυτόν τον τρόπο θα πάρουμε το Πρωτάθλημα”, είπε ο Βαλβέρδε και συνέχισε αναφερόμενος στο μεθαυριανό αγώνα Κυπέλλου με την Ηλιούπολη:

“Το Κύπελλο είναι μια πρόκληση για την κάθε ομάδα και έχουμε δει να χάνουν σε αυτό και ομάδες της Super League. Από την πλευρά μας θα παίξουμε με την μεγαλύτερη προσοχή και σοβαρότητα απέναντι στον αντίπαλό μας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε