Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Βαλβέρδε: “Δεν γίναμε και Μπαρτσελόνα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

O προπονητής του Ολυμπιακού, δεν θέλει να “πάρουν αέρα” τα μυαλά των παικτών του και τους επεσήμανε ότι ακόμα δεν βρίσκονται στο σημείο που θα ήθελε ο ίδιος.

Ο Ισπανός προπονητής μίλησε στους συνεργάτες του και με λίγα λόγια τους είπε ότι ακόμα υπάρχει δρόμος για να δεί στον αγωνιστικό χώρο, αυτά που θέλει.

“Δεν γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα, επειδή παίξαμε αυτή την μπάλα σε ένα ματς, με τον Αστέρα. Εμείς δεν μπορούμε να..”βρεθούμε με κλειστά μάτια”. Στην Μπαρτσελόνα αυτό γίνεται!”, τόνισε ο 46χρονος τεχνικός.

“Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα. Και είχαμε πει αμέσως κιόλας μετά τον αγώνα με τον Αστέρα, ότι θα είναι δύσκολο να επαναληφθεί τέτοια εμφάνιση. Πάλι καλά που είχαμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου κάποια κομμάτια του παιχνιδιού που θύμιζαν εκείνο το ματς. Κομμάτια με καλή πίεση, με καλή κυκλοφορία και με παραγωγή ευκαιριών. Εμείς δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να παίζουμε σαν την Μπαρτσελόνα, αναλογικά φυσικά με το επίπεδο της κάθε Λίγκας και του κάθε ρόστερ. Αυτό το ποδόσφαιρο μας αρέσει και αυτό ζητάμε. Αλλά θέλουμε τον χρόνο μας. Δουλεύουμε, όμως, σκληρά πάνω σε αυτό”, υπογράμμισε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε