Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Είμαστε πρωταθλητές με την αξία μας

Για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, την οποία χαρακτήρισε πανάξια, μίλησε ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επισήμανε το πρωτάθλημα το κέρδισε η καλύτερη ομάδα, αναφέρθηκε στις διαφορές που έχουν οι “ερυθρόλευκοι” σε σχέση με την πρώτη του θητεία στην ομάδα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ραφίκ Τζιμπούρ.
 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός:
 
Για την νίκη επί της ΑΕΚ:
 
«Ήταν πολύ σημαντικό για μας από πολλές πλευρές. Πετύχαμε ένα σπουδαίο σκορ. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ προερχόταν από σημαντικό ματς (με ΠΑΟΚ) και εμείς είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε και να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι. Από την στιγμή που πετύχαμε τα δύο πρώτα γκολ, ήταν πολύ δύσκολο για την ΑΕΚ να αντιδράσει»
 
Για την εικόνα του Ολυμπιακού:
 
«Δεν διαφέρει η σημερινή εμφάνιση από άλλα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη. Σήμερα βάλαμε πολλά γκολ αλλά πάντα προσπαθούμε και η εικόνα μας σήμερα είναι αυτή που ήταν συνήθως στα εντός έδρας παιχνίδια. Εμείς πάντα θέλουμε να παίζουμε καλά και η απόδοσή μας δεν εξαρτάται από το τι λέει ο κόσμος. Εξάλλου, ο κόσμος πάντα θα λέει ότι και να γίνει. Είμαστε πρωταθλητές με την αξία μας».
 
Για τις διαφορές με την πρώτη θητεία του και το πώς βρήκε την ομάδα όταν ήρθε:
 
«Είναι σαφώς ότι όταν ήρθα ήταν μία ομάδα που δεν είχε οργανωθεί από μένα. Βέβαια ήξερα κάποιους παίκτες από την προηγούμενη θητεία μου. Η επιτυχία της φετινής ομάδας οφείλεται στους παίκτες. Ο Ολυμπιακός της προηγούμενης θητείας μου ήταν μία πιοπ σκληρή ομάδα και ίσως καλύτερη στα ντέρμπι. Η σημερινή δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην επίθεση αλλά όπως και να έχει και οι δύο είναι δικές μου ομάδες».
 
Για τον Τζεμπούρ και τον Μήτρογλου:
 
«Ο Τζεμπούρ είναι ένας πολύ καλός παίκτης και μας έχει βοηθήσει πολύ από την μέρα που ήρθε. Όσο για τον Μήτρογλου επίσης είναι καλός παίκτης που βάζει γκολ αλλά θεώρησα ότι έπρεπε να πάει σε μία άλλη ομάδα για να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε