Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Έχουμε δύσκολο έργο, αλλά πάμε για τη νίκη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ντόρτμουντ, κάνοντας αναφορά στον τρόπο που αγωνίζεται, αλλά τόνισε πως οι “ερυθρόλευκοι” θα παρουσιαστούν προετοιμασμένοι.
Ο Ολυμπιακός και η… γερμανική παράδοση (VIDEO)

Κανονικά στη ΝΕΤ το Ολυμπιακός – Ντόρτμουντ

Οι… εκλεκτοί του Βαλβέρδε για τη Ντόρτμουντ

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αποκάλυψε το πως σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό κόντρα στους Γερμανούς, μίλησε για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα, ενώ επεσήμανε πως “… γνωρίζοντας ότι το ματς θα είναι δύσκολο και πολύ ανοιχτό, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”

 
“Η Ντόρτμουντ είναι μια πολύ καλή ομάδα, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά και θα είναι δύσκολο το έργο μας, Μου αρέσει το πνεύμα του πρωταθλητή που έχει. Παίζει και με τους έντεκα παίκτες σε άμυνα και επίθεση. Ρισκάρει και παίζει πολύ ψηλά. Θα είναι ένα παιχνίδι με δυνατό ρυθμό, θα πιέσει ψηλά και ελπίζω το ίδιο να κάνουμε και εμείς. Έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ειδικά στην επίθεση”, τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.
 
Για το πώς σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό, δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του, λέγοντας: “Δεν πρόκειται να πούμε εδώ, να ανακοινώσουμε στον προπονητή της Ντόρτμουντ τι θα κάνουμε στο ματς! Η πρόβλεψη μας είναι ότι αύριο το παιχνίδι θα έχει γρήγορο ρυθμό, η Ντόρτμουντ παίζει γρήγορα και αναγκάζει τον αντίπαλο να κάνει το ίδιο. Και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι”.

Για τα προβλήματα των “ερυθρόλευκων” σημείωσε: “Έχουμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς και παλεύουμε με το χρόνο. Περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή για να δούμε αν θα έχουμε στη διάθεση μας 18 ή 19 παίκτες. Δεν έχουμε δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε άλλους”.

Για το ποιους παίκτες της Ντόρτμουντ θέλει να προσέξει ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός, επισήμανε: “Ο Γκότσε είναι παίκτης με ξεχωριστά προσόντα, πολύ δυνατός. Μπορώ να πω πολλά ονόματα, όπως ο Λεβαντόφσκι. Αλλά αυτό που ξεχωρίζω είναι το πνεύμα των παικτών και η λογική που μπαίνουν από το πρώτο λεπτό. Πιστεύουμε ότι στα ματς με Άρσεναλ και Μαρσέιγ η Ντόρτμουντ στάθηκε άτυχη, έπρεπε να πάρει κάτι παραπάνω σε αυτά τα ματς από τον ένα βαθμό. Εμείς, γνωρίζοντας ότι το ματς θα είναι δύσκολο και πολύ ανοιχτό, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε