Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Βαλβέρδε: ‘Εχουμε “παγώσει”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και προβληματισμένος από την εμφάνιση παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα με την Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου:

“Η αλήθεια είναι πως έχουμε παγώσει με το αποτέλεσμα. Ίσως δε κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Εκτιμήσαμε τον αντίπαλο λανθασμένα. Έπρεπε να είχαμε περισσότερη ομαδικότητα. Δεν είχαμε καλό δέσιμο σε όλες τις γραμμές και όσο ο χρόνος περνούσε είχαμε πίεση για το αποτέλεσμα. Στην αρχή πιστεύαμε πως αν ανεβάζαμε τις γραμμές θα φτάναμε στο γκολ, αλλά ο αντίπαλος αμυνόταν περισσότερο και μας δυσκόλευε. Είχαμε λίγες ευκαιρίες, με εξαίρεση το δοκάρι και την φάση με τον Αβραάμ, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε, αλλά και όπως θα έπρεπε. Η Δόξα έκανε ένα παιχνίδι με μεγάλη πειθαρχία και έτρεξε πολύ στο γήπεδο. Κλείστηκε πολύ στην άμυνα και φρόντισε να παίξει με αντεπιθέσεις. Έκανε καλό παιχνίδι”.

Αναφερόμενος στη συνέχεια και στο πως διαμορφώνονται απο εδώ και στο εξής στα πράγματα ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” συμπλήρωσε:

“Η αλήθεια είναι πως όταν χάνεις βαθμούς σε τέτοια ματς, νιώθεις πίεση. Τελικά αποδείχτηκε πως το ματς δεν ήταν εύκολο, όπως λεγόταν, αλλά δύσκολο. Υπήρχε μία αίσθηση πως θα κερδίζαμε εύκολα, αλλά αυτό δεν συνέβη. Τα περιθώρια, πλέον, στενεύουν. Κάναμε ένα βήμα πίσω και από εδώ και πέρα θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ενόψει της συνέχειας. Δεν θα πρέπει να έχουμε άλλες απώλειες.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε