Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Η μισή Ελλάδα είναι με τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε με αφορμή το βιβλίο του με τις φωτογραφίες μίλησε στον Ισπανικό Τύπο για τον Ολυμπιακό και τον Ράφικ Τζιμπούρ.

Ο Βάσκος τεχνικός δεν έχει ξεχάσει την Ελλάδα και σε συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή το βιβλίο του με φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο ίδιος, αναφέρθηκε στην κόντρα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού:

“Μπορώ να μιλήσω για την αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει μεταξύ τους μεγάλη έχθρα. Στο βιβλίο μου υπάρχουν φωτογραφίες με οπαδούς που κρατούν καπνογόνα. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο δημοφιλής ομάδα στην Ελλάδα. Ο μισός πληθυσμός είναι οπαδοί του Ολυμπιακού. Στα ντέρμπι δεν επιτρέπεται να βρίσκονται στις κερκίδες αντίπαλοι οπαδοί. Μπορεί κάποιος να σκοτωθεί. Δεν είναι σαν τα ματς της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ ή της Ατλέτικο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Έλληνες είναι των άκρων. Μπορούν να σε αγαπούν σαν τρελοί και να σου δώσουν ακόμη και το σπίτι τους ή να σε μισούν και να σου κάψουν το αυτοκίνητο. Για μένα όλα κύλησαν ομαλά και ήμουν ασφαλής.”

Για τη φωτογραφία με τον Ράφικ Τζεμπούρ να κρατά όπλο, είπε: “Σε μία από τις φωτογραφίες είναι ένας επιθετικός μας με ένα όπλο. Πήρε το όπλο από κάποιους μέσα στο προπονητικό τιμ. Νομίζω πως ένας από αυτούς ήταν από την Κρήτη κι εκεί γιορτάζουν με πυροβολισμούς, πιστόλια, πολυβόλα, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Ο παίκτης δεν ήθελε να πάρει το όπλο, φοβόταν, αλλά του είπαμε να μην ανησυχεί και βγάλαμε τις σφαίρες.”

Τα αποτελέσματα δεν… φτάνουν – Προβληματισμός στον Ολυμπιακό για τις εμφανίσεις

Τζεμπούρ: Το μέλλον μου είναι στον Ολυμπιακό!

“Καβάλησε” την πρόκριση – Ερυθρόλευκο… βήμα για τους “8”

“Πρέπει να αποφασίσουμε σύντομα για Τζεμπούρ”

Αναβολή με Τοροσίδη… λόγω ίωσης!

Με τους “νέους” κόντρα στην Καβάλα ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε