Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Ήρθαμε για να παίξουμε την Τρίτη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού εμφανίστηκε… κάθετος για το πότε επιθυμεί να διεξαχθεί η αναμέτρηση με την Ρούμπιν Καζάν, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με τη ρωσική ομάδα για τους “32” του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Βαλβέρδε τόνισε πως οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στην αντίπαλο τους και όχι στο κρύο και τον αγωνιστικό χώρο, επισήμανε ότι η Ρούμπιν διαθέτει συμπαγή άμυνα και γρήγορη επίθεση, ενώ ρωτήθηκε και για την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

“Ήρθαμε για να παίξουμε ένα ματς και να το παίξουμε αύριο. Το μυαλό μας δεν είναι ούτε στο κρύο, ούτε στον χλοοτάπητα. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη Ρούμπιν, που είναι μια πολύ καλή ομάδα, και στον αγώνα μας”, τόνισε ο Βάσκος τεχνικός, που πάντως μίλησε για πρωτόγνωρη για τον ίδιο εμπειρία. “Δεν θυμάμαι να έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Είναι πρώτη φορά στη ζωή μου που συναντάω τέτοιο κρύο”.

Όσο για τον αντίπαλο, ανέφερε: “Η Ρούμπιν είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα Διαθέτει συμπαγή άμυνα και δεν χάνει εύκολα, ενώ είναι γρήγορη και επικίνδυνη μπροστά με τους Κασάεφ, Καραντενίζ και Μάρτινς”.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ρωτήθηκε και για την έκρυθμη κατάσταση στην Ελλάδα. “Όντως, τα πράγματα δεν είναι ήσυχα τελευταία, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Συμβαίνει εδώ και ένα χρόνο, που η Ελλάδα περνά δύσκολες στιγμές όπως και όλη η Ευρώπη. Όμως οι παίκτες μου δεν θα επηρεαστούν. Εκπροσωπούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο, που περνά δύσκολα”.

Για τα αγωνιστικά του πλάνα δεν θέλησε να είναι… αποκαλυπτικός και αρκέστηκε να πει: “Θα επιλέξω τους πιο δυνατούς. Δεν θέλω να κάνω πολλές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια που είχαμε καλή απόδοση. Να είστε σίγουροι, πάντως, ότι αυτοί που θα είναι στον πάγκο θα κρυώνουν περισσότερο από αυτούς που θα αγωνίζονται”.

Μεσημεράκι το Ρούμπιν Καζάν – Ολυμπιακός… μέχρι νεοτέρας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε