Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Κάναμε σπουδαίο παιχνίδι

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού… αποθέωσε τους παίκτες του και τόνισε πως με βάση της μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας του άξιζε περισσότερους βαθμούς στον όμιλο.

«Η επιτυχία ανήκει σε όλη την ομάδα. Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τους φιλάθλους μας που ήρθαν για να μας βοηθήσουν. Δώσαμε τα πάντα και είχαμε μεγάλη θέληση, που στο τέλος ανταμειφθήκαμε. Συνηθίζουμε να μιλάμε για τους απόντες, ενώ θα πρέπει να εστιάζουμε σε αυτούς που είναι εδώ και πρέπει να κάνουν τη δουλειά. Αυτοί που ήταν εδώ σήμερα έκαναν σπουδαίο παιχνίδι. Σταθήκαμε καλά και στα τρία παιχνίδια εκτός έδρας. Ίσως αξίζαμε κάτι περισσότερο στα προηγούμενα δύο. Όμως είναι ευχαριστημένοι και θέλουμε ο κόσμος να είναι περήφανος για την ομάδα του.
 
Αρχίσαμε πολύ καλά, σε αντίθεση με άλλα ματς που δεχτήκαμε νωρίς το γκολ. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι στην άμυνα, ειδικά στις στημένες φάσεις. Είχαμε πιστέψει στη νίκη κι όσο περνούσε η ώρα πιστεύαμε πως μπορούμε να φτάσουμε στο γκολ. Τελικά το πετύχαμε και πήραμε τη νίκη. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο, αλλά ανεβάσαμε το ρυθμό μας στην επανάληψη.
 
Η Μαρσέιγ εξακολουθεί να έχει προβάδισμα για την πρόκριση. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Άρσεναλ για να προκριθούμε εμείς, αλλά η Μαρσέιγ παραμένει σε πλεονεκτική θέση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε