Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Να δώσουμε χαρά στους Έλληνες της Αυστραλίας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Βάσκος τεχνικός και οι παίκτες του Ολυμπιακού μίλησαν σε συνέντευξη Τύπου για το ταξίδι που θα κάνουν οι “ερυθρόλευκοι” στην Αυστραλία, εκεί όπου θα δώσουν ένα φιλικό με την τοπική Βίκτορι στις 19 του μηνός.

“Ο Έμερι εκλεκτός του Κοβάσεβιτς”

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Ρόι Κάρολ και ο Γιάννης Φετφατζίδης, μαζί με τον διευθυντή επικοινωνίας Κώστα Καραπαπά και τον εκτελεστικό διευθυντή της Target Sports (που οργανώνει το event), Χρήστο Γάτση, μίλησαν για αυτό το εγχείρημα.

«Το σημαντικό είναι ότι θα πάμε στην Αυστραλία και θα βρεθούμε δίπλα στον κόσμο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει την ευαισθησία για βρίσκεται δίπλα σε αυτούς τους φιλάθλους», δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ για τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, είπε: «Θα πάμε με τους παίκτες που έχουμε εκείνη την στιγμή. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε καλά, να δούμε τι ώρα είναι και να προσπαθήσουμε να πάμε στο παιχνίδι. Έχουμε αρκετούς διεθνείς ποδοσφαιριστές, πρέπει να είναι σε φόρμα και από την στιγμή που πρέπει να το κάνουν αυτό, το ταξίδι βοηθάει. Όπως η περίπτωση του Όλοφ Μέλμπεργκ. Οπότε για αυτό μας βοηθάει. Όμως αυτό δεν είναι το σημαντικότερο».

Οι Ισπανοί υποψήφιοι και οι “φευγάτοι” στη μετά-Βαλβέρδε εποχή

Ο Ρόι Κάρολ ανέφερε: «Είναι κάτι που το περιμένουμε, για να παίξουμε καλά για τον κόσμο που είναι εκεί. Θα είναι το τέλος της σεζόν και θέλουμε να παίξουμε αρκετά καλά για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι η πρώτη φορά που πάω στην Αυστραλία και το περιμένω. Είναι δύσκολο να υπάρξει κίνητρο, αλλά πρέπει να το κάνουμε για τον κόσμο αλλά και επειδή είμαστε επαγγελματίες».

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Γιάννης Φετφατζίδης: «Από την πλευρά μας είμαστε χαρούμενοι που θα πάμε στην Αυστραλία και θα δώσουμε χαρά στους ομογενείς της Αυστραλίας».

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, τόνισε: «Το ταξίδι είναι πολύ σημαντικό για μας. Επειδή ο Ολυμπιακός σαν σύλλογος είναι η μεγαλύτερη κοινωνική αναφορά στην Ελλάδα, είναι η ιδέα, το σήμα, είναι σημαντικό να βρεθεί εκεί αυτός ο σύλλογος. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την συνεργασία που έχουμε μέχρι τώρα, τον κόσμο στην Αυστραλία. Τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά και όχι μόνο τους φίλους του Ολυμπιακού αλλά και άλλων ομάδων. Αυτό είναι κάτι ιερό για αυτούς και ιερό για μας».

Ο Χρήστος Γάτσης τόνισε: «Πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ. Είμαστε χαρούμενοι που θα κάνουμε χαρούμενους τους Έλληνες της ομογένειας. Οι Έλληνες είναι 600.000 στην Μελβούρνη και περίπου 1 εκατομμύριο στην Αυστραλία. Είναι σημαντικό που θα γίνει αυτό το φιλικό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε