Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Να γιορτάσουμε με τον κόσμο μας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Πανευτυχής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού που ζήτησε άλλους τρεις βαθμούς από την ομάδα του για να επηρεάσει την βαθμολογία η τιμωρία του Παναθηναϊκού.

Οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνέντευξη Τύπου μετά το 1-0 επί του Παναιτωλικού:

«Σήμερα είμαστε και μαθηματικά πρωταθλητές, ήταν σίγουρο ότι θα συνέβαινε αυτό σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια. Εμείς το είδαμε σοβαρά, θέλαμε να πετύχουμε τον ρυθμό μας από την αρχή και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να σκοράρουμε, είχαμε πολλές ευκαιρίες και στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός μας πίεσε είχε κάποιες ευκαιρίες για την ισοπαλία αλλά εμείς το είχαμε πάρει σοβαρά για να νικήσουμε και να κατακτήσουμε τον τίτλο.

Γνωρίζουμε ότι είμαστε πρωταθλητές αλλά εμείς νιώθουμε ότι θέλουμε ακόμη τρεις βαθμούς γιατί δεν θέλουμε να νιώθουμε ότι πήραμε το πρωτάθλημα για τους τρεις βαθμούς που αφαιρέθηκαν από τον Παναθηναϊκό και θέλουμε την νίκη και στο επόμενο παιχνίδι και να το γιορτάσουμε με τον κόσμο μας».

Κατακτήσατε τον τρίτο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό την 27η αγωνιστική, ήταν το πιο δύσκολο;

«Όλοι οι τίτλοι ήταν δύσκολοι, είναι σύμπτωση η 27η αγωνιστική. Φέτος μπορείς να πεις ότι ήταν πιο δύσκολο γιατί ήμασταν πέντε βαθμούς πίσω από τον πρώτο. Όπως είπαμε όμως, θέλουμε τρεις βαθμούς ακόμα για να γιορτάσουμε γιατί είναι το δίκαιο και για εμάς αλλά και για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που διακόπηκε το παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια αλλά αυτή την στιγμή σκεφτόμαστε τον αγώνα της Τετάρτης».

Με κουστούμι στον πάγκο με φόρμα εδώ. Λόγω σαμπάνιας;

«Όχι μόνο σαμπάνια αλλά περάσαμε και από το ντουζ με τα ρούχα. Δύο πράγματα θέλω να σχολιάσω από αυτό που έζησα δύο ημέρες στο Αγρίνιο. Το ταξίδι είχε συνεχώς στάσεις από τον κόσμο που ήθελε να αποθεώσει τους παίκτες αλλά και η υποδοχή στο ξενοδοχείο. Πιστεύω ότι και σήμερα υπήρχε ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο, πίεση στους παίκτες στην ομάδα και τον προπονητή από τον κόσμο που θέλει να νικήσει η ομάδα του».

Θα λείψει αυτό το γήπεδο από την Σούπερ Λίγκα;

«Πιστεύω ότι ο Παναιτωλικός αξίζει να βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα, έχει δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να παλέψει».

Έχετε αποφασίσει αν θα παραμείνετε ή τουλάχιστον έχετε σκεφτεί τι θα κάνετε;

«Δεν έχω κανένα λόγο να μην σας πω. Είμαστε πρωταθλητές θέλουμε ακόμη τρεις βαθμούς στην έδρα, όπως είπαμε και πριν και μετά θα το συζητήσουμε. Όμως αυτή την στιγμή πρέπει να το καθυστερήσουμε έχουμε σημαντικά παιχνίδια, Τετάρτη – Κυριακή – Τετάρτη, έρχεται το Πάσχα αλλά μην ανησυχείτε θα μιλήσουμε και γι’ αυτό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε