Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Πολύ σημαντικό το ματς με τον Άρη

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Αισιόδοξος για την έκβαση της αναμέτρησης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού που τόνισε πως η ομάδα του είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά, ο Ισπανός τεχνικός των “ερυθρόλευκων” είπε:

Για τον Άρη:
“Ποτέ δεν μου αρέσει να παίζω αντίπαλος με ομάδες που αλλάζουν προπονητή. Οι παίκτες έχουν περισσότερο κίνητρο. Ο Άρης έχεις ούτως ή άλλως έξτρα κίνητρο, επειδή παίζει μ’ εμάς, αλλά είναι λογικό οι παίκτες να θέλουν να δείξουν πράγματα στο νέο προπονητή τους και στους οπαδούς. Πάντοτε, είναι πολύ δύσκολο για εμάς όταν παίζουμε με τον Άρη στο γήπεδό του. Πέρσι πήραμε τη νίκη, αλλά όλοι θυμόμαστε ότι παλέψαμε πάρα πολύ μέχρι να τα καταφέρουμε”.
 
Για το αν σκέφτονται το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:
“Φυσικά και δεν σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό. Μένουν ακόμη 15 ημέρες μέχρι το ντέρμπι. Για εμάς είναι πολύ σημαντικός ο αγώνας με τον Άρη. Με τον ΟΦΗ χάσαμε δύο πόντους μέσα σε τέσσερα λεπτά και γι’ αυτό πρέπει να κερδίσουμε. Το ξέρουν πολύ καλά οι παίκτες”.
 
Για τη διαφορά της Superleague και του Champions League:
“Το έχουμε πει από την αρχή ότι είναι πολύ δύσκολο να είσαι συγκεντρωμένος σε όλα τα παιχνίδια. Το Champions League είναι μια πολύ μεγάλη διοργάνωση και οι παίκτες συγκεντρώνονται πιο εύκολα. Τώρα όμως ξέρουν ότι για εμάς είναι πιο σημαντικό το πρωτάθλημα από το Champions League. Διότι το Champions League είναι το… έξτρα για εμάς. Όπως και να ‘χει, πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα”.
 
Για το στόχο του πρωταθλήματος:
“Είμαστε το φαβορί για την κατάκτησή του και προσωπικά το έχω καταστήσει σαφές από την αρχή πως ο τίτλος είναι ο πρώτος μας στόχος. Οι ποδοσφαιριστές μου γνωρίζουν ότι σε κάποια διαστήματα του αγώνα με τον ΟΦΗ δεν παίξαμε καλά και δεν πήραμε τη νίκη. Αν και υπό φυσιολογικές συνθήκες το ματς θα έπρεπε να το έχουμε κερδίσει. Μετά απ’ αυτή την ισοπαλία, λοιπόν, το ματς με τον Άρη είναι πάρα πολύ σημαντικό”.
 
Για τον Τοροσίδη:
“Είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς με τον Άρη. Δεν ξέρω εάν θα παίξει, αλλά είναι καλά”.
 
Για τον Γέστε:
“Νομίζω ότι θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είναι καλά, αλλά χρειάζεται ακόμη λίγη δουλειά για να φτάσει στο 100%”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε