Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Πρωτάθλημα στην Τούμπα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκτός αποστολής ο Μπράβο. Τα πλάνα του Βάσκου τεχνικού.

Μπορεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να μην πήγε στο Ρέντη για να μιλήσει στους παίκτες, όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε μέσω δηλώσεων στην ιστοσελίδα των “ερυθρόλευκων” έδωσε το σύνθημα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
 
“Έχουμε πέντε ευκαιρίες, πέντε παιχνίδια, για να είμαστε πρωταθλητές και αύριο είναι η πρώτη ευκαιρία μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αύριο. Εμείς δεν κοιτάζουμε τι κάνουν οι αντίπαλοί μας, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, αλλά τι κάνουμε εμείς», ανέφερε ο Βαλβέρδε και συνέχισε, «ξέρουμε ότι ο αγώνας είναι σημαντικός και για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ένα επίσης σημαντικό ημιτελικό την Τετάρτη. Η θέλησή μας είναι να παίξουμε ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να τρέξουμε. Εμείς ξέρουμε ότι αν θέλουμε να κερδίσουμε εκεί θα πρέπει να τρέξουμε πολύ, ενώ και οι αντίπαλοί μας για να μας κερδίσουν θα πρέπει να κάνουν το ίδιο”, τόνισε ο Βάσκος τεχνικός που είδε τον Ραούλ Μπράβο να προπονείται ατομικά και τον απέκλεισε από την αποστολή.
 
Από την αναμέτρηση στην Τούμπα θα απουσιάσουν επίσης οι τιμωρημένοι Μιραλάς, Ριέρα και Τοροσίδης, με τον Βαλβέρδε να δίνει φανέλα βασικού στους Χολέμπας και Μανιάτη και να προσανατολίζεται σε ενδεκάδα με Τζιμπούρ και Πάντελιτς.
 
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Γ. Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε