Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Θα ήθελα να σκοράραμε σε άλλη φάση και όχι στο πέναλτι!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αν και δεν εξέφρασε άποψη για το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στην Τρίπολη εντούτοις τόνισε ότι θα ήθελε να είχαν σκοράρει οι παίκτες του σε άλλες φάσεις. Τραβηγμένο χαρακτήρισε το πέναλτι ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Βροχή, Κουκουλα(κης) και τρίποντο

“Δεν έχω προσωπική άποψη, γιατί από το σημείο που βρίσκομαι λίγα πράγματα μπορείς να δεις καθαρά. Παρόλα αυτά, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, αλλά θα προτιμούσα να κερδίσουμε με τις υπόλοιπες φάσεις και όχι με το πέναλτι, γιατί συνήθως τα πέναλτι είναι αμφισβητούμενα.

Πιστεύω ότι το παιχνίδι φαινόταν από το πρώτο ημίχρονο ότι ήταν δικό μας, είχαμε δημιουργήσει αρκετά καλό ρυθμό, μπαίναμε καλά στην αντίπαλη περιοχή, αν και ο Αστέρας στο β’ ημίχρονο ήταν καλύτερος. Ο Αστέρας στο δεύτερο ημίχρονο μας δυσκόλεψε περισσότερο, κυρίως με ένα σουτ, όμως οι πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες ήταν δικές μας με τους Μανιάτη και Ζαϊρί.

Και σε εμένα θα μου άρεσε να κερδίζαμε με περισσότερα γκολ και πολλές φορές όταν βλέπω κάποιον παίκτη ξεμαρκάριστο φωνάζω να του δοθεί η μπάλα, αλλά μάλλον δεν με ακούνε. Απ’ έξω όταν το βλέπεις είναι εύκολο, αλλά όταν είσαι παίκτης ήξερα ότι είναι πολύ δύσκολο. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται απ’ έξω, γιατί μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να το κάνεις και να το κάνεις κάτω από αρκετή πίεση. Θα θέλαμε με περισσότερα γκολ να νικάμε, αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε. Επίσης έχουν όλα την αξία τους. Το ότι κερδίζεις 1-0 και αμύνεσαι καλά μέχρι το τέλος και διατηρείς το αποτέλεσμα, είναι επίσης θετικό” τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Από την πλευρά του ο Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε: Το μόνο που δεν κοιτάω είναι το ότι στο ντεμπούτο μου η ομάδα ηττήθηκε. Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε τις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το ματς αυτό.

Από άποψης τακτικής παρουσιαστήκαμε σωστοί, όμως ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Η ομάδα μας έχει ποιότητα και με κάποιες προσθήκες μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο και να διεκδικήσουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή. Ο Ολυμπιακός είχε σήμερα ευκαιρίες αλλά το πέναλτι που πήρε ήταν λίγο τραβηγμένο.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε