Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Θα παλέψουμε για το αποτέλεσμα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Ισπανός τεχνικός εξέφρασε την άποψη πως η Άρσεναλ είναι το φαβορί της αυριανής αναμέτρησης, αλλά τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα δώσουν τη δική τους… μάχη για ένα θετικό αποτέλεσμα και για να κάνουν τον κόσμο τους υπερήφανο!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε:
 
“Ο ρυθμός με τον οποίο αγωνίζονται οι αγγλικές ομάδες δεν έχει καμία σχέση με τον ρυθμό με τον οποίο παίζουν οι ελληνικές ομάδες. Στην Αγγλία παίζουν πολύ γρήγορο ποδόσφαιρο και σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουμε σωστά αντανακλαστικά”, τόνισε αρχικά ο Βαλβέρδε και συνέχισε:
 
“Είμαστε σίγουρα βελτιωμένοι. Είμαστε πολύ καλύτεροι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο αύριο. Είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες που θα παίξουμε. Θα παλέψουμε για το αποτέλεσμα. Αναγνωρίζουμε ότι η Άρσεναλ είναι το φαβορί αλλά θα δώσουμε μεγάλη μάχη για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζουμε την Άρσεναλ σαν σύνολο και όχι σαν μονάδες, γι’ αυτό είτε έχει μία απουσία είτε πολλές είναι για εμάς το ίδιο. Θα πρέπει όπως και να ‘χει να τους δούμε σαν ένα σύνολο και να μην ασχοληθούμε με τις μεμονωμένες απουσίες. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας. Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε περήφανους.
 
Εμείς κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε σαν να είναι τελικός. Το γεγονός ότι χάσαμε στην πρεμιέρα έχει δυσκολέψει τα πράγματα. Είναι γεγονός αυτό αλλά εμείς θα πρέπει να το παλέψουμε”.
 
Ο Ισπανός τεχνικός απέφυγε να απαντήσει για το εάν θα προχωρήσει σε αλλαγή του συστήματος της ομάδας:
 
“Tο ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο απλό απ’ ότι νομίζουμε. Η ομάδα που θα επιβάλλει τον ρυθμό της θα κερδίσει και το ματς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στον αγώνα. Έχει σημασία ότι η Άρσεναλ παίζει εντός έδρας και εμείς όχι αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους κοιτάξουμε στα μάτια”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε