Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Θέλουμε το απόλυτο για να γράψουμε ιστορία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής του Ολυμπιακού παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ατρομήτου και μίλησε για το τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στην Λάρισα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την ήττα της ομάδας του στο Περιστέρι:
 
“Από την αρχή του παιχνιδιού φαινόταν ότι ο Ατρόμητος έπαιζε πολύ καλύτερα από εμάς. Εκείνοι ξεκίνησαν πιο δυνατά από εμάς. Εμείς προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε, γιατί εκείνοι μας πίεσαν πολύ. Το πρώτο γκολ ήρθε εξαιτίας μας, σε μία φάση που δεν υπήρχε κίνδυνος. Όταν ισοφαρίσαμε πίστεψα ότι θα κερδίζαμε εμείς.
 
Σε μία παράξενη φάση μετά από ένα κόρνερ δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και μάλιστα σχετικά γρήγορα. Στο δεύτερο μέρος είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς ωστόσο να κάνουμε ευκαιρίες. Ίσως να μας έλλειψε σε αρκετές φάσεις του παιχνιδιού η συνέχεια στο παιχνίδι μας και καθώς είμαστε μία ομάδα, που συνηθίζουμε να δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες.
 
Σήμερα όμως δεν το κάναμε. Απ’ ό,τι φάνηκε ίσως ο Ατρόμητος έπαιξε καλύτερα από τον Ολυμπιακό. Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι δεν ήταν καλό από την πλευρά μας. Τώρα έχουμε μία εδομάδα μπροστά μας για να προετοιμάσουμε το επόμενο ματς. Θέλουμε να κερδίσουμε για να έχουμε το απόλυτο στο Καραϊσκάκη, πράγμα που δεν έχει καταφέρει ποτέ ο Ολυμπιακός. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με περισσότερη ένταση απ’ ό,τι παίξαμε σήμερα και να γράψουμε ιστορία”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε