Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Βάζουμε λίγα γκολ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδα του όχι όμως και από την αποτελεσματικότητα της εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε πως η ομάδα του πολύ δύσκολα θα επαναλάβει πρώτο ημίχρονο σαν αυτό κόντρα στους “Αρκάδες” και στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου τεχνικού:
 
“Η αλήθεια είναι ότι σήμερα ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ρυθμό, πιέσαμε πολύ, όμως βάλαμε μόνο ένα γκολ. Δεν είναι εύκολο να παίζεις πάντα τόσο καλά. Τα παιχνίδια εκτός έδρας έχουν ιδιαίτερη δυσκολία. Σήμερα είχαμε και τον κόσμο στο πλευρό μας και μπορέσαμε και κάναμε μία εύκολη νίκη. Πάντα υπάρχουν πράγματα για να διορθώσουμε όμως ημίχρονο σαν το πρώτο το σημερινό δύσκολα θα είναι να το επαναλάβουμε. Σίγουρα όμως κάτι θα βρούμε να βελτιώσουμε.

Σήμερα ούτε το δεύτερο ημίχρονο ήταν άσχημο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Συγκρίνετε το παιχνίδι με αυτό της Χέρτα τότε όμως στο ημίχρονο ήμασταν 0-0. Βάζουμε λίγα γκολ σε σχέση με τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Με την Ρόμα βάλαμε 5 γκολ και σήμερα 3. Ισως πρέπει να είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι για να πετυχαίνουμε πιο εύκολα γκολ.

Αυτό που μου άρεσε είναι ότι όταν χάνουμε την μπάλα μπαίνουμε σε θέση άμυνας πολύ γρήγορα και αυτό είναι κάτι που μας επέτρεψε να έχουμε μεγάλη διάρκεια.

Εχουμε πολλούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές που μπορούν να μας βοηθήσουν και ο Ιμπαγάσα είναι ένας από αυτούς. Το γεγονός ότι δεν ξεκινάει πάντα βασικός δεν σημαίνει και πολλά πράγματα. Το γεγονός ότι ήταν σήμερα MVP του αξίζει όμως υπάρχει μία μεγάλη λίστα σήμερα από παίκτες που θα μπορούσαν να ήταν MVP. Ολόκληρη η ομάδα θα μπορούσε να ήταν MVP.

Ο Ντουντού ήταν πολύ καλός σήμερα, όμως γενικά όλοι ανταπεξήλθαν στον ρόλο τους. Το παιχνίδι τελείωσε, σήμερα και αύριο θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, όμως από την Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία για το επόμενο ματς”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε