Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Υπάρχει ακόμη δρόμος – Βλάχος: Καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

O προπονητής του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε προσγειωμένος παρά τις συνεχόμενες νίκες, την ώρα που ο τεχνικός του Αστέρα έπλεξε το εγκώμιο των ευρθρόλευκων.

Ερνέστο Βαλβέρδε: “Το γκολ είναι θέμα στιγμής. Το σημαντικό είναι να δημιουργείς ευκαιρίες και να σκοράρεις και να έχεις ηρεμία όπως ο Ζαϊρί και ο Ιμπαγάσα στη συγκεκριμένη φάση. Το σημαντικό είναι ότι κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και θα μπορούσαμε να προκριθούμε στην αρχή χωρίς να φοβόμαστε την ισοπαλία. Ήταν καλό ματς για μας, όπως με ΠΑΟ και Ξάνθη, το βλέπω σφαιρικά. Η ομάδα προσπαθεί να έχει δυναμική και εκτός έδρας, να δημιουργεί ευκαιρίες, άλλοτε το πετυχαίνουμε και άλλοτε όχι.

Πιστεύω ότι κάνουμε καλά ματς από την αρχή της σεζόν, υπάρχουν και παιχνίδια που δεν έχουμε παίξει καλά. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έχει στυλ και δυναμική. Όσοι παρακολουθούν τα ματς του Ολυμπιακού ξέρουν τι θέλουμε να παίξουμε. Άλλοτε παίζεις καλά άλλοτε όχι, όμως πρέπει να φαίνεται το στυλ σου μέσα στον αγώνα.

Δεν ξέρουμε τι κάνουν οι άλλοι εμείς έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, ελπίζουμε οι φίλοι του Ολυμπιακού να είναι χαρούμενοι. Είναι μακρύς ο δρόμος και δεν είναι εύκολο πάντα να κερδίζεις. Μετά το ματς όλα φαίνονται απλά, δεν ήταν έτσι σήμερα και δεν θα είναι ούτε στο πρωτάθλημα όταν έρθουμε.”

Βεγγέλης Βλάχος:”Ήταν καλύτερη ομάδα και είναι η μόνη που μας δυσκόλεψε σε όλους τους τομείς. Μετά την αποβολή πιστέψαμε και είχαμε ισορροπήσει για λίγο το παιχνίδι γιατί υπήρχε νευρικότητα στους αντιπάλους. Όπως συμβαίνει πάντα στο ποδόσφαιρο έτσι και σήμερα δεχτήκαμε ένα γκολ και αποκλειστήκαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για τον τίτλο. Υπάρχει πολύ ποιότητα σε αυτή την ομάδα. Έχει παίκτες που ακόμα δεν έχουν δώσει αυτό που μπορούν. Έχουμε παίξει με όλες τις ομάδας και νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα μπροστά από όλους.”


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε