Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βαλβέρδε από ώρα σε ώρα!

Ο Βαλβέρδε αναμένεται να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό μέσα στις επόμενες ώρες
Ο Βαλβέρδε αναμένεται να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό μέσα στις επόμενες ώρες, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Εντός της ημέρας, μάλλον, το ραντεβού Χρυσικόπουλου – Βαλβέρδε. Εντολή Κόκκαλη να κλείσει ο Βάσκος από… χτες. Σκέψεις για Αλεξανδρή. Βαρύ το κλίμα για πολλούς παίκτες.

Πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που του ανατέθηκε να βγάλει τους” ερυθρόλευκους” από το αδιέξοδο.

 
Στον Πειραιά σκέφτονται την λύση του Αλέκου Αλεξανδρή για αντικαταστάτη του Μπάντοβιτς και είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν σε τέταρτη αλλαγή προπονητή μέσα σε μία σεζόν, ενώ ακούστηκε και το όνομα του Αλέφαντου.
 
Ο Μπάντοβιτς θα κάτσει στον πάγκο στην αναμέτρηση με την Μπορντό για το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ο Αλεξανδρής δεν έχει δίπλωμα από την Ουέφα και γι΄ αυτό θα μείνει στην Αθήνα.
 
Ο τεχνικός της ομάδας νέων, βεβαίως, θα αποτελέσει μία προσωρινή λύση μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν. Από κει και έπειτα αυτός που θα αναλάβει θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι πρώτες διερευνητικές επαφές αφήνουν θετικά σημάδια, ενώ την Δεύτερα ή το αργότερο την Τρίτη θα γίνει το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές όπου θα κατατεθεί από τον Γιάννη Χρυσικόπουλο η επίσημη πρόταση των Πειραιωτών.
 
Στα διοικητικά ο Σωκράτης Κόκκαλης φέρεται να μην έχει αποφασίσει ακόμα ποια πρόσωπα θα στελεχώσουν την ομάδα, με τα ονόματα των Τζόρτζεβιτς και Γκαγκάτση να επανέρχονται στο προσκήνιο, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από τις διαπραγματεύσεις με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας.
 
Στην διοίκηση του Ολυμπιακού υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για κάποιους παίκτες που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Στην κορυφή της “μαύρης” λίστας βρίσκεται ο Έντσο Μαρέσκα, ενώ ακολουθούν οι Ντουντού και Λεντέσμα. Βεβαίως κάποια απόφαση δεν μπορεί να παρθεί πριν πιάσει λιμάνι ο νέος τεχνικός.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε