Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βαλβέρδε έλα γρήγορα!

Σρο πρόσωπο του Βαλβέρδε οι φίλοι του Ολυμπιακού βλέπουν έναν... κανονικό προπονητή
Σρο πρόσωπο του Βαλβέρδε οι φίλοι του Ολυμπιακού βλέπουν έναν... κανονικό προπονητή,ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο κόσμος του Ολυμπιακού φώναξε πιο δυνατά από ποτέ το όνομα του Βάσκου τεχνικού στον αγώνα με τον ΠΑΣ και η εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο έδειξε ότι ο Ερνέστο θα έπρεπε να έχει αναλάβει από… χτες.

Οι όποιες ελπίδες που είχαν στον Πειραιά για κατάκτηση του τίτλου χάθηκαν μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Τις τελευταίες ημέρες το ρεπορτάζ έκανε λόγο ακόμα και για πρόταση από τον Γιάννη Χρυσικόπουλο στον περσινό προπονητή της ομάδας σε μία προσπάθεια της διοίκησης να δείξει ότι έχει καταλάβει τα λάθη που έκανε το καλοκαίρι.

 
Συγκρίσεις, βεβαίως, με τον Ολυμπιακό της σεζόν 2008-2009 με αυτόν του 2009-2010 δεν μπορούν να γίνουν. Μία ομάδα με σχέδιο προπονητή, νοοτροπία επιθετικού ποδοσφαίρου και γεμάτη προσωπικότητες έγινε μέσα σε λίγους μήνες ένα συνονθύλευμα κουρασμένων παλικαριών που κάνει ο καθένας ότι θέλει πάνω στο χορτάρι αλλά και έξω από αυτό.
 
Τώρα, στο αν η επιστροφή του Βαλβέρδε είναι ικανή να τα αλλάξει όλα η απάντηση είναι μάλλον αρνητική, αφού εκτός από τον Βάσκο το καλοκαίρι έφυγαν παίκτες σε θέσεις “κλειδία” και η μετεγγραφική ενίσχυση κινήθηκε σε… ρηχά νερά.
 
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των “ερυθρόλευκων” το βασικό πρόβλημα είναι τα χρήματα. Ο Σωκράτης Κόκκαλης βλέπει στο πρόσωπο του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη το ισχυρό συμπαίκτη που αναζητούσε αλλά οι εξελίξεις και σε αυτό το θέμα φαίνεται να αργούν.
 
Μετά την απώλεια του φετινού τίτλου κάποιοι μιλούν για τέλος εποχής,την ώρα που στον Ολυμπιακό απαντούν πως δεν είναι δυνατόν να απαξιώνεται έτσι μία ομάδα και ένας πρόεδρος που έχει κάνει… πλάκα σε όλους τους άλλους τα τελευταία 14 χρόνια. Το σίγουρο είναι πως για να επιστρέψουν οι τίτλοι στον Πειραιά θα πρέπει να γίνουν πολλά και προς την σωστή κατεύθυνση τους επόμενους μήνες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε