Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Βαλβέρδε καλεί Ουρτάδο

Την απόκτηση του αρχηγού της Εσπανιόλ, Μοϊσές Ουρτάδο, εισηγήθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία. Ο Ζίκο θέλει Ντιόγκο στη Φλαμένγκο.

Όπως αποκάλυψε η “Αs” ο Βάσκος τεχνικός ζήτησε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη την απόκτηση του 29χρονου μέσου, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην ομάδα της Καταλονίας.
 
Ο Μοϊσές Ουρτάδο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2012 και έχει ρήτρα 12 εκατ. ευρώ, ωστόσο αποκλείεται ο Ολυμπιακός να δώσει αυτά τα χρήματα και σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα των Ισπανών θα μπει στην διαδικασία των διαπραγματεύσεων. Ο Ουρτάδο έχει περάσει όλη την καριέρα του στην Εσπανιόλ με εξαίρεση την σεζόν 2004-2005 που είχε δοθεί δανεικός στην Εϊμπάρ. Την περασμένη περίοδο είχε 31 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και 1 στο Κύπελλο Ισπανίας.

Θέλει Ντιόγκο η Φλαμένγκο
 
Για την απόκτηση του Ντιόγο ενδιαφέρεται η Φλαμένγκο, σύμφωνα με αρκετά βραζιλιάνικα δημοσιεύματα. Μετά την άρνηση του Ντέιβιντ να επιστρέψει στη Βραζιλία, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ζίκο, αναζητεί επιθετικό και πρώτος του στόχος φαίνεται πως είναι ο Ντιόγο.

Κάποια μέσα στη Βραζιλία αναφέρουν πως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση, ενώ άλλα ΜΜΕ από τη χώρα του καφέ υποστηρίζουν πως ο εκπρόσωπος του Ντιόγο, Κλαούντιο Γκουαντάνιο, εξουσιοδοτήθηκε από τη Φλαμένγκο για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της Φλαμένγκο, Ροζέριο Λουρένσο, απέφυγε να μιλήσει επί του θέματος, αλλά ο οικονομικός διευθυντής του συλλόγου, Μίσελ Λέβι, ήταν αινιγματικός. “Δεν γνωρίζω κάτι για πρόταση για τον Ντιόγο. Δεν μου είπε κάτι ο Ζίκο. Κάποιες διαπραγματεύσεις διέρρευσαν και οι μεταγραφές που επρόκειτο να γίνουν χάλασαν. Ο Ζίκο διαχειρίζεται την κατάσταση με μυστικότητα”, τόνισε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε εμπιστεύεται τον Ντιόγο και θεωρεί πως υπό τις οδηγίες του μπορεί να εμφανίσει το πρόσωπο που είχε τη σεζόν 2008/09. Αν όμως έρθει μία καλή πρόταση, ο Ολυμπιακός δεν θα πει “όχι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε