Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Βαριά “καμπάνα” από Ουέφα, στου Ρέντη ο Κόκκαλης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε η UEFA τον Ολυμπιακό, για επεισόδια των οπαδών του στο ματς Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπορντό. Τρεις εβδομάδες εκτός ο Λεονάρντο.

Σύμφωνα με την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΟΥΕΦΑ, την επόμενη χρονιά οι “ερυθρόλευκοι” θα παίξουν χωρίς θεατές στα πρώτα δύο εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια τους, μεταξύ των οποίων και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον τελικά οι Πειραιώτες καταλάβουν τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Εν τω μεταξύ, στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε σήμερα ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν μίλησε στους παίκτες, αλλά είχε συνάντηση με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από τον τεχνικό της ομάδας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο ντέρμπι της Κυριακής, με τον Παναθηναϊκό.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε συνάντηση με τους συνεργάτες του.

Στα αγωνιστικά, ο Μπάντοβιτς είδε στη σημερινή προπόνηση τον Λεονάρντο να αποχωρεί τραυματίας στο δεξί γόνατο και τον άφησε εκτός αποστολής για τον ντέρμπι των “αιωνίων”. Ο Βραζιλιάνος θα μείνει τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης αφού υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.  

Εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Ζαϊρί, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, ενώ ο Μέλμπεργκ, παρότι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, βρίσκεται στην αποστολή. 

Δείτε βίντεο από τα ματς ΠΑΟ-ΟΣΦΠ τα τελευταία 50 χρόνια

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ντομί, Ραούλ Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ντάτολο, Μήτρογλου, Ντερμπισάιρ, Λούα Λούα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε