Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Βαριά” τιμωρία στον Σερ Άλεξ

ΦΩΤΟ REUTERS.
Με πέντε αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Φέργκιουσον για τα όσα είπε μετά το ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι.
Βαριά «καμπάνα» επιβλήθηκε στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας.
 
Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» που είχε ασκήσει σκληρή κριτική στον διαιτητή Μάρτιν Άτκινσον για τις αποφάσεις που είχε πάρει στο ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι (2-1 είναν νικήσει οι “μπλε”), τιμωρήθηκε με αποκλεισμό πέντε αγωνιστικών από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας!
 
Ο Σκοτσέζος τεχνικός, καλείται επιπλέον να καταβάλει και το ποσό των 30.000 λιρών που του επιβλήθηκε σαν χρηματικό πρόστιμο. Η ποινή των πέντε αγωνιστικών σημαίνει πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα κάτσει στον πάγκο της Μαντσεστερ, στον μεγάλο ημιτελικό του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας, κόντρα στην συμπολίτισα Σίτι! Επιπλέον, θα απουσιάσει από τα παιχνίδια πρωταθλήματος με τις Μπόλτον (εντός), Γουέστ Χαμ (εκτός), Φούλαμ (εντός) και Έβερτον (εντός).
 
Να θυμίσουμε πως ο Φέργκιουσον έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος στο «Στάμφορντ Μπριτζ», τονίζοντας πως στην έδρα των «μπλε», τα τελευταία τρία χρόνια, η διαιτησία είναι αυτή που αποφασίζει το τελικό σκορ! Ο έμπειρος τεχνικός, έχει διορία 48 ωρών για να καταθέσει έφεση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε