Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Βαριές κουβέντες” στη Γ.Σ. της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αλληλοκατηγορίες και ένταση στη γενική συνέλευση της Ένωσης στα Σπάτα. Παράταση 15 ημερών από τον Θωμά Μαύρο προκειμένου να μπει με τη δική του ομάδα στο Δ.Σ. Κόντρες μεταξύ Δημητρέλου, Βούρου, Κασνακίδη και Ηλιόπουλου, ο οποίος εκπροσωπεί τον Ντέμη Νικολαΐδη και στηρίζει Μαύρο. Επανέλαβε την πρόθεσή του να ορίσει δικό του Δ.Σ ο παλαίμαχος άσος.

Ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε πως από την πλευρά του στηρίζει την κίνηση του παλιού ποδοσφαιριστή της Ένωσης, ο οποίος πρότεινε το δικό του Δ.Σ. στο ξεκίνημα της Συνέλευσης.

“Τα ονόματα που προτείνω είναι ένας παλαίμαχος, ένας supporter και ένας εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής. Επιπλέον οι Σταυρούπολος, Βούρος, Γκατσούλας και Ηλιόπουλος”, τόνισε ο Μαύρος και δεν ήταν λίγοι αυτοί που αντέδρασαν, κυρίως για την επιλογή του Γιάννη Βούρου:

“Γιατί να μπει ο Βούρος μας έλεγε ψέμματα για το γήπεδο με Κινέζους και Ιάπωνες”, φώναξαν κάποιοι.

Η απάντηση του Βούρου ήταν πως για το θέμα υπάρχει επιτροπή γηπέδου και επιπλέον τόνισε: “Αν μπω διευθύνων σύμβουλος βάζω το κεφάλι μου και ρισκάρω. Ποιος παίρνει την ΑΕΚ στις πλάτες του; Εγώ! Εγώ ρισκάρω τα πάντα για την ΑΕΚ”.

Στη συνέχεια ακολούθησε έντονος διάλογος, ένταση και κατηγορίες μεταξύ Βούρου, Δημητρέλου και Κασνακίδη.

Βούρος προς Δημητρέλο: Μίλησες με τους Κινέζους; Σου έχω δώσει τον φάκελο.

Δημητρέλος: Δεν έχω κανέναν φάκελο, σέβομαι τις φιλίες.

Κασνακίδης προς Βούρο: Είσαι ψεύτης τα έδωσες στον Αδαμίδη, ζητάς δουλειά, στέλνεις SMS και ζητάς δουλειά.

Λίγο αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν και το λόγο πήρε εκπρόσωπος της Original: “Είμαστε εδώ για να δείξουμε ότι είμαστε εδώ. Είστε όλοι για την καρέκλα. Μην κοιτάτε πίσω, εμείς ξέρουμε ποιοι φταίνε. Είμαστε στο παρά ένα να ξέρετε. Το θέμα είναι ποιος μπορεί να βοηθήσει; Αν αλλάξει το ΔΣ δεν θα γίνει τίποτα. Ότι κάποιος ήταν μεγάλος παίκτης δεν σημαίνει καλός πρόεδρος. Είδαμε και τον Ντέμη. Να μην καεί και ο Μαύρος. Εγγυάται ο ίδιος ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα; Έχει βρει κανέναν με λεφτά; Αν ναι ας βάλυον λεφτά στην αύξηση. Δεν είναι το θέμα τα πρόσωπα. Ο Μαύρος δεν μας έχει μιλήσει καθόλου για λεφτά, μόνο για το Δ.Σ. Τίποτα για λεφτά. Αύξηση υπάρχει όποιος θέλει λοιπόν βάζει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε