Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βαρύ το κλίμα στην ΑΕΚ, έντονη διαφωνία Μπάγεβιτς – παικτών

Έντονη διαφωνία Μπάγεβιτς - παικτών στους Θρακομακεδόνες
Έντονη διαφωνία Μπάγεβιτς - παικτών στους Θρακομακεδόνες, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό έφερε γκρίνια στο στρατόπεδο της ΑΕΚ  με τους παίκτες να αντιδρούν έντονα στις παρατηρήσεις του Μπάγεβιτς και να τον “κατηγορούν” για τον αμυντικό τρόπο που παρέταξε την ομάδα.

“Καζάνι” που βράζει είναι η ΑΕΚ και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα μετά το τέλος της προπόνησης όταν ο Μπάγεβιτς φώναξε τους παίκτες για να τους δείξει σε βίντεο τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και να τους επισημάνει να λάθη τους.

Ο Σέρβος τεχνικός έκανε έντονες παρατηρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά στους παίκτες ότι έκαναν του κεφαλιού τους και γι’ αυτό δεν κατάφεραν να πάρουν αποτέλεσμα.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα τις παρατηρήσεις του Μπάγεβιτς και ο καθένας έλεγε το δικό του. 

Ο Σκόκο ανέφερε ότι όταν είχε τη μπάλα δεν είχε που να την δώσει γιατί κανένας δεν έκανε κίνηση, ενώ αρκετοί αναφέρθηκαν στην κακή λειτουργία της τετράδας της άμυνας.

Ο Μάκος ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το δεύτερο γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ, αφού δεν ακολούθησε τον Μαρέσκα, αλλά τα πράγματα αγρίεψαν όταν οι παίκτες μίλησαν για το σύστημα που παρέταξε ο Μπάγεβιτς.

Είπαν χαρακτηριστικά ότι αποδείχθηκε στο δεύτερο μέρος ότι η ομάδα έπρεπε να παίξει από την αρχή επιθετικά και τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Ο Μπάγεβιτς δεν δέχτηκε τις παρατηρήσεις από τους παίκτες και δεν παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος.

Το κλίμα πλέον είναι ιδιαιτέρως βαρύ αφού οι παίκτες εξέφρασαν ανοιχτά την αντίθεση τους στις επιλογές του προπονητή τους. 

Όλα αυτά μόλις τρεις ημέρες πριν το ματς με τον Άρη που είναι κρίσιμο για την Ένωση αφού σε περίπτωση ήττας θα αρκεστεί στην τελευταία θέση των πλέι οφ κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει πολύ νωρίς τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις στο Europa League. Ο αγώνας μετατέθηκε για την Πέμπτη λόγω της απεργίας.

Δημητριάδης: Το πήρε η ομάδα με τον πιο μάγκα πρόεδρο

Επιστρέφει ο Μπλάνκο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε