Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Βασιλακόπουλος: Η συμμετοχή στην Εθνική είναι τιμή και όχι αγγαρεία!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Φανερά ενοχλημένος από την απόφαση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη να εγκαταλείψει την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΟΚ.
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε στο “sport-fm.gr” και τόνισε πως “… η Εθνική ομάδα είναι υποχρέωση, όχι δικαίωμα. Είναι χαρά και τιμή. Ούτε βαρίδι είναι, ούτε αγγαρεία”, ενώ πρόσθεσε πως όποιος δεν το τηρεί αυτό δεν έχει καμία θέση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
 
“Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι πως η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα είναι υποχρέωση, όχι δικαίωμα. Είναι χαρά και τιμή. Ούτε βαρίδι είναι, ούτε αγγαρεία. Όποιος δεν το τηρεί αυτό, δεν έχει θέση στην Εθνική”, ήταν το αρχικό σχόλιο του κ. Βασιλακόπουλου.
 
Ερωτηθείς, ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας για το ποια αναμένεται να είναι η τιμωρία του Έλληνα σέντερ, απάντησε: “Εμείς απλά θα εφαρμόσουμε τον κανονισμό. Δεν μπορούμε να προδικάσουμε για το ποια θα είναι ακριβώς η τιμωρία, αλλά θα είναι περίπου ίδια με αυτή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη”.
 
Τέλος, για το ελλιπέστατο ρόστερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο επικείμενο Ευρωμπάσκετ είπε: “Αυτό είναι απόδειξη ότι έχουμε χορτάσει από τις πολλές διακρίσεις της Εθνικής ομάδας, με αποτέλεσμα κάποιοι να τη θεωρούν βαρίδι και αγγαρεία. Δεν σκέφτονται τα όσα τους έχουν προσφέρει οι Εθνικές διακρίσεις”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε