Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βασιλακόπουλος: Όχι μεγάλα λόγια, προτιμούμε τις πράξεις στο παρκέ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ έδωσε το “παρών” σε εκδήλωση χορηγού των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, στο Καρπενήσι και μίλησε για την προσπάθεια που θα κάνει η Γαλανόλευκη στο προσεχές Ευρωπαϊκό.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Καρπενήσι, η εκδήλωση για την Εθνική Ανδρών στο υποκατάστημα της αποκλειστικού χορηγού των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, EuroBank.

 
Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο υπεύθυνος Εθνικός ομάδων και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Γιώργος Κολοκυθάς, ενώ από την πλευρά της χορηγού εταιρίας καλωσόρισε ο διευθυντής του υποκαταστήματος Καρπενησίου, Σταύρος Πέχας.
 
Ο κ. Βασιλακόπουλος ευχαρίστησε όσους παίκτες μετέχουν στην προετοιμασία και τόνισε ότι στην Ομοσπονδία δεν αρέσουν τα μεγάλα λόγια, αλλά οι πράξεις.
 
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα παιδιά που βρίσκονται εδώ. Αναφέρομαι στους παρόντες και όχι στους απόντες”, ανέφερε με νόημα ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, και συνέχισε: “Είναι μια πολύ δύσκολη εποχή και έχει ξεχωριστή σημασία το ότι οι διεθνείς απάντησαν θετικά στην πρόσκληση της Εθνική Ομάδας. Σε μια δύσκολη εποχή και για τα αθλητικά, αρκετοί είναι αυτοί που αναγκάζονται να ξενιτευτούν για να συνεχίσουν την καριέρα τους σε υψηλό επίπεδο. Μας συγκινεί αυτό το συναπάντημα και τους εύχομαι κάθε επιτυχία. Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε μεγάλα λόγια, προτιμούμε τις πράξεις, στο παρκέ. Θα ήθελα φυσικά να ευχαριστήσω και τη χορηγό, με την οποία η συνεργασία άρχισε σε πέτρινα χρόνια και εξελίχθηκε στη μακροβιότερη χορηγία του ελληνικού αθλητισμού”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε