Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Βασιλακόπουλος: Πλήγμα η αποχώρηση Αγγελόπουλων - Ελπίζω να το ξανασκεφτούν

Βασιλακόπουλος: Πλήγμα η αποχώρηση Αγγελόπουλων - Ελπίζω να το ξανασκεφτούν
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.06.2011 | 16:05
Πρώτη δημοσίευση: 27.06.2011 | 16:05

Ο ισχυρός άντρας του ελληνικού μπάσκετ δεν έκρυψε την απογοήτευση του από την ξαφνική αποχώρηση της οικογένειας Αγγελόπουλου, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Γιάννη Μπουρούση.

“Βόμβα” μεγατόνων - Τέλος οι Αγγελόπουλοι από τον Ολυμπιακό!

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ μίλησε στον NovaΣπορ FM...

Για την αποχώρηση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου:
«Αποτελεί βαρύτατο πλήγμα για το ελληνικό μπάσκετ η αποχώρησή τους από το χώρο του μπάσκετ. Ελπίζω να υπάρξουν δεύτερες σκέψεις και οπωσδήποτε θα είμαι κι εγώ μέσα σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ θέλω να παραμείνουν αυτά τα παιδιά στο χώρο. Προσωπικά θα είμαι μέρος των πρωτοβουλιών για να μη φύγουν».

Για τις αιχμές τους για τις αρχές του μπάσκετ: «Θα μου επιτρέψετε να μη συμφωνήσω με την ανακοίνωση. Υπάρχουν άλλοι λόγοι. Καταλαβαίνω την πικρία, αλλά δεν θα ήθελα να το σχολιάσω. Δεν θα ήθελα να πάμε τη συζήτηση στη διαιτησία, γιατί νομίζω πως αδικεί την παρουσία και την προσφορά τους. Η οικονομική κρίση που μαστίζει τα σπορ σε όλη την Ευρώπη και η άρνηση των παικτών να προσαρμοστούν στα νέα οικονομικά δεδομένα δημιουργεί πρόβλημα σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ματώσει. Θα πρέπει ο καθένας να κάνει παραχωρήσεις κι όχι να στεκόμαστε στείρα πίσω από την υπογραφή ενός συμβολαίου».

Για τη συνάντηση που είχαν στη διάρκεια των τελικών: «Τα παράπονα που αναφέρουν στην ανακοίνωση δεν ήταν ο λόγος της επίσκεψης. Κατά τακτά χρονικά διαστήματα συναντιόμασταν και ανταλλάσαμε απόψεις. Δεν μου είχαν αποκαλύψει την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν».

Για τις σκέψεις αποχώρησης της οικογένειας Γιαννακόπουλου από την ΚΑΕ: «Το διαβάζω, αλλά δεν έχω καμία ενημέρωση. Κι αυτό θα αποτελούσε βαρύτατο πλήγμα. Δεν ξέρω αν αυτό το θέμα καθοδηγείται από τους αδερφούς Γιαννακόπουλους ή τον υιό Γιαννακόπουλο».

Για την υπόθεση Μπουρούση: «Συνεννοηθήκαμε με τον Γιάννη και πέρασε από έλεγχο ντόπινγκ. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν ότι έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών. Αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο, θα υποστεί τις συνέπειες που προβλέπονται».


   Διαδώστε αυτό το άρθρο