Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

«Βασίλισσα» Πελάτισσα

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Μετά το περσινό 6-2 η Μπαρτσελόνα επικράτησε και πάλι στο «Μπερναμπέου» της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0 και βρίσκεται αγκαλιά με το πρωτάθλημα. Δείτε το βίντεο.

Βγήκαν στους δρόμους στην Βαρκελώνη!

Τελειώνει ο Πελεγκρίνι

Οι «μπλαουγκράνα» έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στην αιώνια αντίπαλο τους πετυχαίνοντας την τρίτη τους συνεχόμενη νίκη σε «Ελ Κλάσικο». Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να κερδίσει για δεύτερη σερί φορά στην έδρα της Ρεάλ. Μάλιστα, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος αυτή η νίκη θα της δώσει πιθανότατα το πρωτάθλημα.

Σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι επιστράτευσαν τα σκληρά μαρκαρίσματα για να σταματήσουν τους Καταλανούς η καλοκουρδισμένη μηχανή του Πέπε Γκουαρδιόλα χρειάστηκε δύο μαγικές πάσες του Τσάβι και τα τελειώματα των Μέσι και Πέδρο για να πάρει τη νίκη με 2-0. Στο 33΄ο Μέσι «έσπασε τη… μέση» του Ράουλ Αλμπιολ και πλάσαρε ιδανικά τον Κασιγίας, ενώ ο Πέδρο στο 56΄ έστειλε με εξαιρετικό αριστερό πλασέ την μπάλα στα δίχτυα της «βασίλισσας».

Η Ρεάλ προσπάθησε αλλά ελάχιστες φορές κατάφερε να φτάσει μπροστά από τον Βαλντές με αξιώσεις. Αντίθετα ο Μέσι είχε άλλες δύο ευκαιρίες να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ με τον Κασίγιας να του λέει «όχι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε