Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Βασιλόπουλος: Προσοχή στην Πρόκομ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι προημιτελικοί της Ευρωλίγκας με την Πρόκομ ξεκινούν και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος εφιστά την προσοχή του στους συμπαίκτες του για τους αγώνες με του Πολωνούς.

Οι δηλώσεις του άσου του Ολυμπιακου στην επίσημη ιστοσελίδα της WIND:

 
Παναγιώτη, ο Ολυμπιακός έδειξε και κόντρα στον Πανιώνιο πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Είστε έτοιμοι για τις μάχες με την Πρόκομ;

Είχαμε πει και μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα πως πρώτα υπάρχει ο Πανιώνιος στο πρόγραμμα και μετά η Πρόκομ. Νομίζω ότι δείξαμε πως όσα λέγαμε τα εννοούσαμε κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο. Έχουμε βρει ρυθμό το τελευταίο διάστημα και εκτιμώ πως είμαστε απόλυτα έτοιμοι γι’ αυτά τα πολύ μεγάλα παιχνίδια.

Κόντρα στον Πανιώνιο έκανες και την πρώτη σου εμφάνιση με το «8» στην καριέρα σου στον Ολυμπιακό. Γιατί εγκατέλειψες το «13» που φορούσες από την πρώτη ημέρα σου στην ομάδα;

Το “8” έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα. Είναι ένα νούμερο το οποίο σημαίνει πολλά. Κατ’ αρχάς είναι ο αριθμός της ημερομηνίας που γεννήθηκα (8/2), ίδιος μην την ημερομηνία (8/2) που τιμάται κάθε χρόνο η μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 ενώ είναι και ο αριθμός που έχω στη φανέλα μου στην Εθνική ομάδα με την οποία έχουμε τόσες διακρίσεις. Οπότε αποφάσισα να αφήσω το “13” και να αλλάξω νούμερο.

Όλοι θεωρούν πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στο Παρίσι. Συμφωνείς με την άποψη αυτή;

Όχι. Είναι τελείως λάθος να αντιμετωπίζουμε την Πρόκομ ως τον φτωχό συγγενή των προημιτελικών. Δεν είναι έτσι. Για να έφτασαν ως εδώ σημαίνει κάτι. Δεν μπορεί να βρέθηκαν τυχαία εδώ. Το να πάρεις μια νίκη σε ένα παιχνίδι μπορεί να γίνει από τύχη. Το να φτάσεις, όμως, μέχρι τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας δεν γίνεται τυχαία. Είναι μια ομάδα που δεν έχει τίποτα να χάσει. Έχουν καταφέρει τους στόχους τους και με το παραπάνω και θα έρθουν εδώ χωρίς άγχος. Αυτό τους κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνους.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε