Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βασσάρας κατά Βοργιά: Μιλάει αυτός που ήταν πρόεδρος της επιτροπής ορισμού επί παράγκας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο διευθυντής ανάπτυξης της διαιτησίας διέψευσε κατηγορηματίκα ότι η σύζυγος του έχει οποιαδήποτε σχέση με τις καταγγελίες του Σωτήρη Βοργιά, για επηρεασμό διαιτητών.

Μιλώντας στο FM100 ο Κύρος Βασσάρας τοποθετήθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με τη σύζυγο του:

“Τι να λέμε τώρα; Είναι δυνατόν να παίρνει τηλέφωνα η γυναίκα μου; Κανένας δεν έχει μιλήσει δημόσια για εκείνη. Δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί η εργασία της στην ΕΠΟ. Η ιδιότητα και η ικανότητα της είναι γνωστή. Ως προϊστάμενη του τμήματος διεθνών σχέσεων της διαιτησίας, επικοινωνεί με τους διεθνείς διαιτητές αλλά φυσικά μόνο για τα τυπικά της δουλειάς.

Αυτοί που καταγγέλλουν χωρίς στοιχεία και ονόματα, ρίχνουν λάσπη και όπου πιάσει. Να κινηθεί ο κ. Πιλάβιος αν υπάρχουν στοιχεία και να απαντήσει. Δεν γίνεται ο Βοργιάς να αφήνει συνεχώς υπονοούμενα. Έχει γνωστή ιστορία από το παρελθόν. Του έχω κάνει μήνυση. Κανείς δεν έχει το σθένος να πει ονόματα. Θα είμαι ο πρώτος που θα συμβάλω σε αυτό.

Δεν καταλαβαίνω πώς ο Βοργιάς τα ακούει όλα. Μήπως χρειάζεται απλά να βγει κάποιος να τα πει ώστε μετά να γίνει η αναπαραγωγή που πρέπει;

Υπάρχει επιλεγμένη συκοφαντική δυσφήμηση στο πρόσωπο μου. Πρόκειται για εκστρατεία λάσπης. Κάθε φορά που υπάρχει αναταραχή από διαιτησίες, ξεκινάει η λάσπη. Δύο χρόνια τώρα αυτό γίνεται, όταν ακούγεται ότι θα αλλάξει η ΚΕΔ. Εγώ δεν έχω κανένα σκοπό να γίνω αρχιδιαιτητής. Κάποιοι φοβούνται ακριβώς αυτό το πράγμα, ενώ δεν είναι δικός μου αυτοσκοπός.

Σε όλη μου την πορεία δεν υπάρχει ψεγάδι. Δεν μπορεί να βγαίνει αυτός που ήταν πρόεδρος της επιτροπής ορισμού την εποχή που ονομάστηκε από την κοινή γνώμη ως η εποχή της παράγκας».

Για τον Γιώργο Δαλούκα είπε:

“Είμαι κουμπάρος σε πάρα πολλά παιδιά. Όχι μόνο του Δαλούκα. Αλλά δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Είναι δυνατόν να απολογηθώ εγώ για το τι κάνει ένας κουμπάρος μου; Μετά τα όσα έγιναν στον Άρης-Παναθηναϊκός, εγώ κράτησα επιφυλάξεις και του ξεκαθάρισα ότι πρέπει να κρατήσω αποστάσεις από εκείνον. Για λόγους δεοντολογικούς.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε