Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Βαθμό ο Παναιτωλικός – Ο Κυριακίδης “μπλόκαρε” τον ΑΟΚ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Χωρίς γκολ και νικητή τελείωσε το δεύτερο χρονικά ματς της 22ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στην Κέρκυρα και στον Παναιτωλικό (0-0). Η φάση που σημάδεψε το ματς σημειώθηκε στο 39΄ με τον Κυριακίδη να αποκρούει το πέναλτι του Τουράμ.

Το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού προκάλεσε… νύχτα στη μεγαλύτερη του διάρκεια, αφού τα πολλά λάθη των δυο ομάδων, αλλά και η δυσκολία τους να επιτεθούν, δεν επέτρεψαν να δούμε πολλές φάσεις. Μέχρι το 15′ ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά στη συνέχεια ο ΑΟΚ πίεσε ψηλά και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε από… τύχη! Στο 34′ ο Ρέι έκανε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Σπίνουλα, παραλίγο να κρεμάσει τον Κουτζαβασίλη αλλά τελικά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι! Τέσσερα λεπτά αργότερα, η ομάδα της Κέρκυρας έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-0. Ο Τσωκάνης βρήκε πεντακάθαρα την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή, σε σέντρα του Γκόμες, αλλά ο Κυριακίδης έπεσε σωστά κι έδιωξε την εκτέλεση του Τουράμ, διατηρώντας το 0-0.

Το παιχνίδι είχε καλύτερο ρυθμό στην επανάληψη, ενώ οι δυο ομάδες προσπάθησαν να γίνουν πιο… ουσιαστικές στο παιχνίδι τους. Και πάλι όμως είχαμε λίγες κλασικές ευκαιρίες στις δυο εστίες. Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 78′, όταν ο Κυριακίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Ντουαλά. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Κουτζαβασίλης έδιωξε με δύσκολη επέμβαση το σουτ του Λόπες. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παναιτωλικός πίεσε για το τέρμα που θα του έδινε το “διπλό”, είχε κάποια αξιόλογα σουτ, αλλά… μέχρι εκεί!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε