Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

“Βατή” κλήρωση για Ολυμπιακό, “ακίνδυνη” για Άρη

Το νικητη του ζευγαριού Μακάμπι Τελ Αβιβ – Μόγκρεν θα βρεί στο δρόμο του ο Ολυμπιακός. Με την πολωνική Γιαγκελόνια κληρώθηκε ο Άρης.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ξεπεράσει οριστικά το εμπόδιο της Μπέσα, προκειμένου να συνεχίσει την πορεία του στη διοργάνωση. Η Μόγκρεν τερμάτισε 3η στο πρωτάθλημα Μαυροβουνίου και την ίδια θέση κατέλαβε η Μακάμπι στο πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Όσκαρ σοβαρότητας και…σάμπα!

Σε ο,τι αφορά την αντίπαλο των “κιτρίνων” της Θεσσαλονίκης, τερμάτισε μόλις ενδέκατη στο περασμένο πολωνικό πρωτάθλημα, αλλά εξασφάλισε την παρθενική συμμετοχή στην Ευρώπη μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου, που αποτελεί και το πρώτο μεγάλο τρόπαιο στην ιστορία της.

Στην κληρωτίδα μπήκαν 40 ομάδες που θα προκριθούν από τον τρίτο προκριματικό γύρο (ανάμεσά τους εκτός συγκλονιστικού απροόπτου Ολυμπιακός και ο ΑΠΟΕΛ) και οι 30 που συμμετέχουν απευθείας σε αυτή τη φάση (ανάμεσά τους ο Άρης και ο Απόλλων Λεμεσσού).

Οι 35 ομάδες που θα προκριθούν, θα λάβουν μέρος στα play-offs (ή τέταρτο και τελευταίο προκριματικό γύρο του Europa League) μαζί με τους 15 αποκλεισμένους από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και τις 24 ομάδες που εξασφάλισαν απευθείας την παρουσία τους στη συγκεκριμένη φάση, ανάμεσα στις οποίες και η ΑΕΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε