Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Βάζει ακόμα και 10 εκατ. ευρώ ο Βγενόπουλος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο MR MIG έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα επαφές με υποψήφιους επενδυτές, ώστε να μαζευτούν όσο το δυνατόν το συντομότερο τα 15 εκατ. ευρώ για την ΑΜΚ. στον Παναθηναϊκό.

Από την στιγμή που ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξασφάλισε ότι ο Τζίγκερ δεν θα σταθεί εμπόδιο, ψάχνει τους “συμπαίκτες “με τους οποίους θα πάρει την ΠΑΕ, μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. 

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος των “πρασίνων” Δημήτρης Γόντικας θα έχει επαφές  με το νομικό τμήμα της ΠΑΕ για να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις, και στη συνέχεια θα υπάρξει σύγκληση έκτακτου ΔΣ, μέσω του οποίου θα προστεθεί το θέμα της ΑΜΚ των 15 εκατ. ευρώ και θα συζητηθεί η έγκρισή του στη ΓΣ της 4ης Οκτωβρίου. Να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που κανείς από τους μετόχους δεν έχει φέρει αντίρρηση, το 60% που απαιτείται θα εξασφαλιστεί και θα περάσει η πρόταση Βγενόπουλου.

Επίσης βεβαιότητα υπάρχει στο “στρατόπεδο Βγενόπουλου” πως θα μαζυετούν αυτή τη φορά τα 15 εκατ. ευρώ, καθώς το ποσό δεν κρίνεται ιδιαίτερα μεγάλο για τα δεδομένα. Συγκεκριμένα από το περιβάλλον του MR MIG τονίζεται: «Αν ο Βγενόπουλος είχε την παραμικρή αμφιβολία ότι το συγκεκριμένο ποσό δεν θα μπορούσε να το μαζέψει, τότε θα έλεγε ένα άλλο μικρότερο και δεν θα κινδύνευε να εκτεθεί. Αν ο Βγενόπουλος διαπιστώσει ότι αυτή τη φορά όλοι βρίσκονται στο ίδιο καράβι και υπάρχει ομόνοια και θετικό κλίμα για ένα νέο ξεκίνημα, ένα πολυμετοχικό σχήμα έτσι όπως το έχει οραματιστεί, τότε είναι διατεθειμένος να καλύψει μόνος του τη διαφορά. Αν δεν καλυφθούν τα 15 εκατ. ευρώ και ισχύουν τα παραπάνω, στη χειρότερη, θα βάλει εκείνος ένα ποσό που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 10 εκατ. ευρώ».

Επιπλέον, σε όλη αυτή τη προσπάθεια που κάνει ο Βγενόπουλος είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους στο προσκήνιο νέοι επιχειρηματίες, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν ακουστεί στο παρελθόν, και αν βοηθήσουν οικονομικά να μπουν στο νέο πολυμετοχικό σχήμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε