Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βάζουν 40 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι εκπρόσωποι της Petit Chateau παρουσίασαν στον Σταύρο Αδαμίδη το τετραετές πλάνο τους, το οποίο προβλέπει πως θα βάλουν μέσα σε έναν μήνα, στην ΠΑΕ ΑΕΚ, 10 εκατ. ευρώ.

Ο πρόεδρος της “Ένωσης” θα έχει σήμερα συνάντηση με τους εκπροσώπους της ιταλοελβετικής εταιρίας που διαχειρίζεται ρώσικα κεφάλαια, οι οποίοι εκφράζουν την αισιοδοξία πως θα σφραγιστεί εγγράφως η συμφωνία.
 
Οι επενδυτές, μάλιστα, τονίζουν πως μέχρι την Πέμπτη θα βάλουν το ποσό των 2 εκατ. ευρώ, ενώ σε διάστημα 30 ημερών δεσμεύονται να βάλουν άλλα 8 εκατ.!Τα χρήματα θα σταλούν από τράπεζα της Ρωσίας σε εταιρία που θα ανοίξει στην Ελλάδα και θα αποτελεί υποκατάστημα της Petit Chateau, και το οποίο με τη σειρά του θα τα καταθέσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ.
 
Σύμφωνα πάντα με όσα διαρρέουν από την ιταλοελβετική εταιρία, σύμφωνα με το πλάνο που έχουν παρουσιάσει στον Σταύρο Αδαμίδη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα βάζουν 10 εκατ. ευρώ ετησίως, σύνολο 40 εκατ. ευρώ.
 
Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ενημερώσει ότι από τη στιγμή που θα καταβληθούν τα πρώτα 2 εκατ. ευρώ θα γίνει γενική συνέλευση σε διάστημα ενός μήνα, όπου θα παραχωρήσουν στην Petit Chateau τις μετοχές που της αναλογούν, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η συμφωνία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε