Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Βελτιωμένη και… επιθετική – Άρεσε η ΑΕΚ στα εντός Ελλάδας “αποκαλυπτήρια”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Πιάνοντας καλή απόδοση και πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ένωση επικράτησε της Κέρκυρας με 2-0 στο νησί των Φαιάκων, στο πρώτo της φιλικό επί ελληνικού εδάφους. Πολύ καλή παρουσία από Γκούντγιονσεν και Χοσέ Κάρλος. Ντεμπούτο για Καλά.

Μπροστά σε περίπου 400 οπαδούς της η Ένωση είχε γρήγορη ανάπτυξη στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά από την αριστερή πλευρά απ’ όπου συνεργάστηκαν πολύ καλά οι Καράμπελας και Γκούντιονσεν (ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών των “κιτρινόμαυρων”).
 

Ο αριστερός οπισθοφύλακας την Ένωσης ήταν μάλιστα αυτός που στο 31′ έβγαλε την μπαλιά για τον Μανωλά, που με σουτ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ.
 
Οι “κιτρινόμαυροι” δημιούργησαν περισσότερες φάσεις από την Κέρκυρα, ενέπνεαν αμυντική σιγουριά, όμως αυτό που τους έλειπε ήταν η ηρεμία στο κέντρο, με αποτέλεσμα και οι Φαίακες να φτάνουν εύκολα κοντά στον άξονα της ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι απ’ την μεριά τους έκαναν και αυτοί κάποιες φάσεις, όμως με σουτ έξω από την περιοχή.
 
Όπως γίνεται συνήθως στα φιλικά προετοιμασίας, οι προπονητές των δυο ομάδων προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Αυτό πάντως δεν σταμάτησε την ΑΕΚ να πετύχει και δεύτερο τέρμα (68′), με τον μακρινό… κεραυνό του Μάκου. Τίποτα το συγκλονιστικό από εκεί και πέρα, με την ΑΕΚ να διατηρεί μάλλον εύκολα τα κεκτημένα.
 
Άξιο αναφοράς είναι πως την στιγμή της αλλαγής του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου οι φίλοι της Κέρκυρας σηκώθηκαν να τον χειροκροτήσουν το φιλικό άλλωστε έγινε για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ και τα έσοδα πήγαν στους Φαίακες).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε