Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Βεντούρης: Ας πάει όπου θέλει ο Πηλαδάκης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Απάντηση στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Λάρισας και στην πρόθεση των «βυσσινί» να πάνε στο CAS, για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να κάνει αποδεκτή την έφεση της ομάδας της Νέας Σμύρνης, έδωσε ο Πανιώνιος, μέσω του προέδρου του Γεράσιμου Βεντούρη.
Με δηλώσεις του στο “sport-fm.gr”, ο κ. Βεντούρης τόνισε, μεταξύ άλλων: «…ας πάει όπου θέλει ο κ. Πηλαδάκης»!
 
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γεράσιμου Βεντούρη:
 
“Ας πάει όπου θέλει ο κ. Πηλαδάκης! Αρκετά πια. Δεν ασχολούμαστε με ανυπόστατες κατηγορίες. Απλά, πλέον, αφού τελείωσε θετικά για μας το θέμα της αδειοδότησης, θα κινηθούμε νομικά, γιατί η Λάρισα και ο πρόεδρος της εξαπέλυσαν έναν οχετό λάσπης κατά του Πανιωνίου. Και όπως διάβασα προ δύο ημερών κάπου, αν ο κ. Πηλαδάκης ασχολιόταν τόσο πολύ με την ομάδα του σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο ασχολήθηκε με το θέμα της αδειοδότησης τον τελευταίο μήνα, η Λάρισα θα σωνόταν.
 
Από εδώ και πέρα, για το αν θα πρέπει να ασχοληθούμε τις επόμενες μέρες με το να αποδείξουμε ότι η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, σε πρώτο βαθμό, ήταν λανθασμένη, για το… ηθικό της υπόθεσης. Θα το δούμε αυτό. Δεν ξέρω αν έχει ουσία”.

Όσο για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, δήλωσε: «Είμαστε ήρεμοι και νιώθουμε δικαιωμένοι».
 
Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ, μετά την παραμονή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκα:
 
Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ χαιρετίζει την δικαίωσή της στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ σχετικά με την αδειοδότηση της Ομάδας μας.
 
Στο μέτρο που η όλη διαδικασία οδηγήθηκε στον δεύτερο βαθμό, με επακόλουθο την ταλαιπωρία και την δημιουργία έπακρης ανησυχίας και αβεβαιότητας στον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, από τυχόν λάθη και παραλείψεις της Διοίκησης ζητάμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας.
 
Πιστεύουμε όμως ότι ο φάκελος μας από την αρχή ήταν πλήρης. Το γιατί οδηγηθήκαμε σε δευτεροβάθμια διαδικασία είναι κάτι το οποίο θα μας απασχολήσει σαν ΔΣ στις επόμενες συνεδρίες και θα υποβάλλουμε και προτάσεις προς την Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ σχετικά με βελτιώσεις της όλης διαδικασίας.
΄Οσον αφορά τον οχετό λασπολογίας και συκοφαντίας που δεχθήκαμε τις τελευταίες εβδομάδες καλά θα κάνουν όσοι τον δημιούργησαν να σταματήσουν να μιλάνε και να επιβαρύνουν την θέση τους. Ας βρούνε άλλα άλλοθι για τους φιλάθλους τους και να αφήσουν ήσυχο τον Ιστορικό.
 
Γεράσιμος Βεντούρης – Πρόεδρος Δ.Σ.”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε