Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Βεντούρης: Είμαστε πολύ κοντά στην απόκτηση του Μήτρογλου

ΦΩΤΟ PANIONIOS.GR
ΦΩΤΟ PANIONIOS.GR

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον Κώστα Μήτρογλου και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μέχρι την Τετάρτη το θέμα θα έχει ολοκληρωθεί.

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Ντιόγκο

“Ερυθρόλευκη” κίνηση για Μπουονανότε

Ατομικό ο Τοροσίδης

Ο Γεράσιμος Βεντούρης μίλησε στον ΝovaΣπορ FM για:

Τον Μήτρογλου: Ο Μήτρογλου από την αρχή ήταν ο μεγάλος μας στόχος. Είμαστε πολύ κοντά στην απόκτησή του, απλά καθυστερήσαμε γιατί δεν έγινε η μεταβίβαση των μετοχών την Πέμπτη. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη ή την Τετάρτη. Η μετεγγραφή του συνδέεται έμμεσα και με την περίπτωση του Γιάννη Μανιάτη.”

Τον Γιάννη Μανιάτη: “Με τον κύριο Αδαμίδη έχω μιλήσει αρκετές φορές. Μιλήσαμε και σήμερα και ανταλλάξαμε ευχές. Γνωρίζουμε τον ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μανιάτη, αλλά ο κύριος Αδαμίδης κατανοεί ότι το μέλλον του παίκτη συνδέεται έμμεσα με την περίπτωση του Μήτρογλου. Μέσα στην εβδομάδα θα λήξει το θέμα και θα δούμε αν υπάρχει νόημα να μιλήσουμε ξανά για τον ποδοσφαιριστή.”

Τον Μπερνάρ Κουμορτζί: “Ο Μπερνάρ δεν έχει προσφέρει αυτά που θα θέλαμε φέτος. Είχαμε μια κουβέντα και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια του β΄ γύρου. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι η πρόθεση μας την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο να χάσουμε δύο παίκτες. Με τον Παναθηναϊκό είχαμε επαφές με τον κύριο Αντωνίου. Στην αρχή έγινε πρόταση που περιελάμβανε χρήματα και παίκτες και στην συνέχεια υπήρξε νέα πρόταση μόνο με έμψυχα ανταλλάγματα, που δεν την συζητήσαμε.”

Την πορεία του Πανιωνίου: “Η ομάδα με βάση το έμψυχο δυναμικό της, δεν βρίσκεται εκεί που θα έπρεπε. Πιστεύω ότι στον δεύτερο γύρο θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος», ενώ στάθηκε και στον νέο προπονητή των «κυανέρυθρων» Τάκη Λεμονή: «Ο νέος μας προπονητής είναι εγνωσμένης αξίας με μεγάλη πείρα και είμαι σίγουρος ότι θα πάει μια χαρά. Ήδη στοιχεία από την δουλειά του, έχουν ήδη φανεί.”

Τις μετεγγραφές: “Κινήσεις θα κάνουμε τον Ιανουάριο. Απλά πάντα την χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι περιορισμένες οι επιλογές και πρέπει να γίνουν κινήσεις άμεσης αποτελεσματικότητας που θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Θα έχω και σήμερα προπόνηση με τον κύριο Λεμονή για μεταγραφικά θέματα. Πάντως η ομάδα θα ενισχυθεί.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε