Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Βεντούρης: Θα συνεχίσω να φέρνω παίκτες από τον Ολυμπιακό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου δεν έκρυψε την εξαιρετική σχέση που διατηρεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και όπως τόνισε θα την εκμεταλλευτεί όσο μπορεί για να ενισχύσει το ρόστερ των νεοσμυρνιωτών.

Η συνέντευξη τύπου που είχε αναβληθεί λόγω της αντίδρασης του κόσμου μετά το ματς κόντρα στην Ξάνθη, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο Γεράσιμος Βεντούρης αφού ξεκαθάρισε ότι ο Κουμορτζί θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι στον Πανιώνιο στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

Κουμορτζί: Με θέλουν ΠΑΟ-ΟΣΦΠ εδώ και δύο χρόνια

“Δεν υπάρχει καμία σχέση εξάρτησης! Απλά, θα συνεχίσω να εκμεταλλεύομαι κατά κόρον την προσωπική σχέση που έχω με τον κ. Μαρινάκη και όσο μπορώ θα φέρνω παίκτες όπως ο Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό. Κανένας δεν μπορεί να με κατηγορήσει για αυτό.”

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου εξαπέλυσε επίθεση κατά του Γιώργου Κιντή: “Κομβικό σημείο στη διαχείριση που έκανε ο Κώστας και ήταν το μεγαλύτερο λάθος του, ήταν ο Κιντής. Οικονομικά κληρονομήσαμε μια πολύ καλή κατάσταση στην ΠΑΕ, με ένα εκατ. ευρώ στα ταμεία. Οι αποφάσεις όμως του κ. Κιντή ήταν λανθασμένες, αν όχι ηθελημένες. Αγωνιστικά και διοικητικά διέλυσε την ομάδα. Ήρθαν παίκτες που πρόσφεραν ελάχιστα, παίκτες που δεν έμειναν και μπορούσαν να προσφέρουν. Είναι σίγουρο ότι ο Πανιώνιος με τον κ. Κιντή θα βρει τη λύση στα δικαστήρια. Υπάρχουν παίκτες που υπέγραψαν πενταετή συμβόλαια και τώρα δεν υπολογίζονται από τον προπονητή, από την πρώτη κιόλας ημέρα. Ευτυχώς, πάνω στο θέμα της λύσης των συμβολαίων θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κουτελάκη που έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτή τη διαδικασία.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε