Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Βεζυρίδης: Με… έκαψε η πίπα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΟΦΗ στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν έχει κάνει ποτέ χρήση κοκαϊνης και έριξε το φταίξιμο σε μία πίπα που κάπνισε χωρίς να γνωρίζει τι έχει μέσα.

Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης ανέφερε στην αρμόδια επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ένα περιστατικό που συνέβη την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, 3 ημέρες πριν τον αγώνα του ΟΦΗ με την ΑΕΚ, στον οποίο ανιχνεύτηκε η κοκαϊνη στο αίμα του.

Ο 37χρονος πορτιέρο τόνισε ότι κάποιοι οπαδοί της ομάδας του, του ζήτησαν μία φανέλα και αυτός τους κάλεσε να πιούνε μπύρες στο σπίτι του.

Ένας από τους οπαδούς του έδωσε μία πίπα να καπνίσει, ο Βεζυρίδης το έκανε και λίγο αργότερα αισθάνθηκε ζαλάδα αλλά θεώρησε ότι ήταν από τις μπύρες.

“Συνειδητά δεν έχω πάρει ποτέ καμία ουσία. Δεν θα ρίσκαρα την καριέρα μου και την οικογένειά μου. Την Πέμπτη, πριν τα ματς με την ΑΕΚ, είχα μια συνάντηση με οπαδούς. Με περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια να τους δώσω φανέλα, αλλά δεν είχα εκεί και τους είπα να έρθουν το βράδυ στο σπίτι μου να τους δώσω. 

Ήρθαν, ανέβηκαν, παρήγγειλα μπύρες και φαγώσιμα, γιατί δεν είχα κάτι να κεράσω. Έβγαλαν να καπνίσουν και τους είπα ότι εγώ μόνο περιστασιακά το κάνω. Κάπνισα ένα τσιγάρο και την ίδια ώρα ένα παιδί που έφτιαχνε μια πίπα με καπνό, μου λέει δοκίμασε. Μου την άναψε, έκανα 1-2 καλές τζούρες και η αλήθεια είναι ότι ένιωσα περίεργα. Νόμιζα, όμως, ότι ήταν από τις μπύρες, τον καπνό ή την κούραση. Ένιωσα μια ταχυπαλμία, αλλά δεν τους ρώτησα τι ήταν. Ίσως αυτό να ήταν το λάθος μου. 

Ίσως είχε κάποια ουσία κάτω από τον καπνό. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι διαφορετικό. Εγώ ούτε καν βιταμίνες δεν παίρνω, ούτε Voltaren για τους τραυματισμούς. Τιμωρούμαι με όλη αυτή τη λασπολογία και ανεξάρτητα από την απόφασή σας, έχω ήδη τιμωρηθεί”, ανέφερε ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε