Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Βγαίνει από το “εμπάργκο” ο Ντάτολο;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έλαβε εντολή να είναι σε ετοιμότητα, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. “Ντρέπομαι για το παιχνίδι που κάναμε”, είπε ο Μπάντοβιτς στους παίκτες του.

Τα προβλήματα στα άκρα…μάλλον έκαναν τον προπονητή του Ολυμπιακού να “νερώσει το κρασί” του, σε ο,τι αφορά την περίπτωση του Χεσούς Ντάτολο. Έτσι από τον “πάγο” αναμένεται να βρεθεί στον…πάγκο και ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί στον αγώνα με τους “κιτρινόμαυρους”.

Στον Ολυμπιακό έχει “επιστρατευτεί” το…φιλότιμο και στην περίπτωση του Ντάτολο αυτό στο οποίο υπόλογίζουν είναι η θέληση του να κάνει καλές εμφανίσεις, προκειμένου να κληθεί από τον Μαραντόνα στην Εθνική Αργεντινής, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.

Εν τω μεταξύ, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς εμφανίστηκε απογοητευμένος σε χθεσινή ομιλία προς τους παίκτες. “Εγώ σαν προπονητής της ομάδας ντρέπομαι για το παιχνίδι που κάναμε. Εσείς; Τι αισθάνεστε; Είστε καλά; Ο καθένας από εσάς νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξει μέσα του, να δει τον εαυτό του, να δει πως είναι…”, φέρεται να είπε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Απών από τα ματς με ΑΕΚ και Άρη θα είναι ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Ο μπακ των Πειραιωτών συμπλήρωσε επτά κάρτες στο προηγούμενο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να απουσιάσει στους δύο αυτούς αγώνες.

Φορτσάρει ο Τοροσίδης για να προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε