Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Βγάζει συμπεράσματα ο Ζαρντίμ – Οι “εκλεκτοί” για την άμυνα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ολυμπιακός δίνει στις 22.00 το πρώτο του φιλικό επί πορτογαλικού εδάφους κόντρα στη Φαρένσε και ο Ζαρντίμ θα επικεντρωθεί στους παίκτες που είναι υπό κρίση.

Τα τρία φιλικά με Φαρένσε, Μπράγκα και Νιούκαστλ θα αποτελέσουν τα κρίσιμα τεστ για κάποιους από τους παίκτες του Ολυμπιακού οι οποίοι θα πρέπει να παλέψουν για να διατηρήσουν της θέση τους στο ρόστερ.

Εκτός από τις εκκαθαρίσεις του ρόστερ ο Ζαρντίμ έχει επικεντρωθεί στην αναζήτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού που θα πλαισιώσει τους Σιόβα, Μανωλά.

Η ιδανική περίπτωση είναι ο Μπρούνο Άλβες αλλά ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί με τον Πορτογάλο μόνο σε περίπτωση που η Ζενίτ τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού.

Ο Κάρλος Μαρτσένα της Βιγιαρεάλ αρέσει στους ερυθρόλευκους όμως ο έμπειρος Ισπανός έχει δελεαστική πρόταση από την Κίνα. Ο Ζαρντίμ έχει εξαιρετική άποψη για τον Έβερτον της Μπράγκα τον οποίο όμως βολιδοσκοπεί και η Πόρτο.

Έντονη φημολογία υπάρχει πλέον για τον Ρικάρντο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος στόπερ δεν υπολογίζεται από τον Μουρίνιο και μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί ομάδα να εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του.

Το φιλικό κόντρα στη Φαρένσε θα ξεκινήσει στις 22.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA.

“Πρώτη” στην Πορτογαλία – Βάρος στην τακτική από Ζαρντίμ

Την Τρίτη υπογράφει ο Γκρέκο με Ολυμπιακό

Στην Πορτογαλία ο Ολυμπιακός

Στην Αθήνα ο Γκρέκο:Ευκαιρία στην καριέρα μου ο Ολυμπιακός!

Σερβικά σενάρια για Μάτιτς και Ολυμπιακό

Διαβάστε όλα τα νέα από τις προετοιμασίες των ομάδων

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε