Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βγήκε απ’τα Πηγάδια με τρίποντο και ρεκόρ ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιώργος Δώνης πανηγύρισε για πρώτη φορά στα Πηγάδια στο 200ο παιχνίδι του στη Σούπερ Λίγκα, ο Αθανασιάδης σκόραρε στο 100ο του και ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Ξάνθης.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Παραιτήθηκε για το καλό της Ξάνθης ο Ουζουνίδης!

Ο ΠΑΟΚ αναζητούσε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του και κατάφερε στην πρώτη του ουσιαστικά επίθεση να προηγηθεί. Ο Κάτσε κέρδισε τη μάχη από τον Κομεσίδη και ο παίκτης της Ξάνθης τράβηξε το νεαρό μέσο αναγκάζοντας τον Σιδηρόπουλο να υποδείξει το πέναλτι.

Στο 10′ ο Αθανασιάδης σκόραρε από τα 11 βήματα γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη συμπλήρωση 100 συμμετοχών με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η Ξάνθη που είχε ξεκινήσει νωθρά το ματς, ανέβασε την απόδοση της και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση αλλά ο Ονουάτσι δεν μπόρεσε από κοντά να πλασάρει σωστά.

Οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 40′ να κάνουν το 1-1, όταν προ κενής εστίας ο Μαρσελίνιο έστειλε με προβολή τη μπάλα άουτ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Ο Ρομπέρ μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, πέρασε τον Μπέρτο και με δεξί σουτ διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ.

Η Ξάνθη δεν μπόρεσε να αντιδράσει παρά τις αλλαγές του Ουζουνίδη και ο ΠΑΟΚ βρήκε χώρους για να πετύχει κι άλλα τέρματα.

Αυτό που δεν κατάφερε ο Αθανασιάδης στο τετ α τετ με τον Βιβιανί, το πέτυχε ο Λάζαρ στο 88′. Ο Ρουμάνος μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ ολοκλήρωσε το θρίαμβο του ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Δώνης στο 200ο ματς του ως προπονητής στη Σούπερ Λίγκα πανηγύρισε για πρώτη φορά στα Πηγάδια μετά από 8 ανεπιτυχείς προσπάθειες.

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπαξεβανίδης (71′ Καζούμπα), Μπέρτος, Βάλλας, Κομεσίδης, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι (56′ Μάνταλος), Μαρκόφσκι, Πλατέλλας (56′ Μαρίν), Βασιλακάκης, Ντάνι.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης):
Γλύκος, Κατσικάς, Ρομπέρ (89′ Ιντζίδης), Λίνο (71′ Σταφυλίδης), Φωτάκης, Λόρενς (86′ Γιάννου), Λαζάρ, Κάτσε, Κουμάλο, Αθανασιάδης, Εττο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε