Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Βιεϊρίνια: Αξίζουμε το Κύπελλο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ικανοποιημένος από την κατάκτηση της νίκης, αλλά και αποφασισμένος να καταβληθεί ανάλογη προσπάθεια την Τετάρτη στον ημιτελικό με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά στα είκοσι τελευταία λεπτά καταφέραμε να βάλουμε το γκολ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», είπε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε:
 
«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα, ενώ το ίδιο θα γίνει και την Τετάρτη. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Ήξερα την αξία των συμπαικτών μου και της ομάδας και, άλλωστε, γι αυτό άλλωστε καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ», ενώ όταν ρωτήθηκε για το τι θα πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη για να περάσει στον τελικό είπε:
 
«Χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση, ενώ πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και να ξέρουμε όλοι ότι φτάνουμε στον τελικό και πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε το Κύπελλο».
 
Από εκεί και πέρα, ο Βιεϊρίνια τόνισε ότι το μισάωρο της συμμετοχής του βοήθησε πολύ στο να επανέλθει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, πρόσθεσε ότι «θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να είμαι έτοιμος την Τετάρτη» και κατέληξε: «Και οι φίλαθλοι, αλλά πολύ περισσότερο εμείς θέλουμε να φτάσουμε τελικό του Κυπέλλου και να το σηκώσουμε. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη και γι αυτό αξίζουμε να φτάσουμε στον τελικό και να πάρουμε το Κύπελλο».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε